Érkezik a G-Shock Street Spirit sorozat

A Casio Computer Co., Ltd. szeptemberben adja ki a „STREET SPIRIT” sorozat 5 modelljét a „G-SHOCK” óramárka új alkotásaként, amely a “karosszéria” színében az utcai kultúra graffiti művészetét foglalja magában. Az árak 24 200 jen és 38 500 jen között mozognak.

A sorozat tagjai:
GM-2100SS-1A
GM-5600SS-1
GX-56SS-1
GA-110SS-1A
DW-5000SS-1

Jellemzője, hogy az utcai kultúrának számító graffiti művészet képét az egész karórába beépíti az olyan technikák teljes körű kihasználásával, mint a színek, bélyegek és gravírozások, valamint a többszögű nyomtatás.

Exkluzív podcastok IDE és IDE kattintva érhetőek el!

A „DW-5000SS-1JR” (26 400 jen) egy monoton alap, amely a graffiti betűtípusokat fekete és ezüst többszögű nyomatokkal fejezi ki. Téglamintás egyenetlenségei is vannak. Az alap tiszta szürke színű.

A „GA-110SS-1AJR” (24 200 jen) egy olyan graffiti dizájnt fejez ki, amely a dekoratív betűket kombinálja a többszögű lila, fekete és fehér nyomattal. A fehér alapú tok galar öntvényt használ, amely különböző színű gyanták keverésével márványmintát hoz létre.

A „GX-56SS-1JR” (28 600 jen) színes graffitiket használ, hogy a legtöbbet hozza ki nagy méretéből. A szaxofonkéktől a zöldig átmenetet tartalmazó minta négyszínű, többszögű nyomatokban fejeződik ki. A tok és a szalag Galar öntvényből készült, kőszerű textúrájú.

A „GM-5600SS-1JR” (34 100 jen) graffiti spray-kifejezést reprodukál. A fém előlap megismétli a maszkolást és az IP-feldolgozást, és újszerű kialakítású, amelyben a kék és az arany fröccsenő minták átfedik egymást, és a levéllemezes üvegnyomtatás is egységes mintával. Fémfestéket és tintasugaras nyomtatást használnak a szalaghoz, és a redőnyművészethez hasonló permetezés egyedi festékérzetét tervezték.

A „GM-2100SS-1AJR” (38 500 jen) úgy lett kialakítva, hogy hatásos dizájnnal fedje le az előlapot, a feliratokat és a szalagot. A fém keretet szürke alapra takarják, és átfedő kék és fekete IP-címek dolgozzák fel. A számlap átlátszó színes tintával van keverve, az óra- és percmutató pedig kék foszforeszkáló festékkel van bevonva. A szalag fénygyűjtő gyantát használ fluoreszkáló festékkel. Többszögű kék, fekete és fehér nyomat és lime zöld szitanyomat a fényes felületért.

G-Doyen’s Brothers

https://trollverda.hu/2022/08/29/a-casio-edifice-honda-racing-red-edition-t-a-marka-legsikeresebb-teljesitmenyu-autoi-ihlettek/