Enrique Iglesias dupla koncertet ad tavasszal Budapesten

Enrique Iglesias dupla koncertet ad tavasszal Budapesten!

Időpontok: 2018. március 11. vasárnap, 12. hétfő

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy tizennyolc év szünet után Enrique Iglesias tavasszal újra Magyarországon koncertezik. A március 11-i koncertre óriási az érdeklődés, a jegyek néhány nap alatt elfogytak.

Enrique Iglesias Budapestet a világkörüli turnéja egyik állomásaként illesztette be, ahol szoros egymásutànban követik egymást a koncertek.

A szervezők munkájának és a hatalmas magyar rajongótábornak köszönhetően a latin zene hercege mégis szakított szokásaival és két koncertet ad Budapesten: március 11-én és 12-én is fellép a Papp László Sportarénában. A koncertre 2017. november 2-án, csütörtökön, 10:00 órától lehet jegyet vásárolni.

Az énekes két felejthetetlen, óriási koncertet ígér a magyar közönségnek március 11-én és 12-én, ahol elénekli az összes régi és új slágerét. Olyan dalokat hallhatunk majd, mint a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Loco, a Heart Attack, a Bailando, vagy a Subeme La Radio. Enriqe Iglesisas valódi világsztár, albumait, dalait a világ minden kontinensén ismerik és szeretik. A Bailando klipje az egész világon a második legnézettebb a YouTube-on, eddig közel két és fél milliárd ember nézte meg.

Enrique Iglesias Grammy-díjas spanyol énekes, húsz éves karrierje során közel száz millió lemezt adott el világszerte. Korunk egyik legfontosabb popénekese, akit csak úgy emlegetnek, mint a Latin zene hercegét. Eddigi pályafutása során több, mint ötszáz díjat nyert, 2016-ban az American Music Awards-on a közönség kedvenc művészének szavazták meg, 2017-ben, az előző évhez hasonlóan, a Latin American Music Awards-on öt kitüntetést kapott, köztük az Év Művésze díjat.

Szervező: BROADWAY EVENT & CONCERT EUROPE & ART BG

Jegyek vásárolhatók: 2017. november 2. csütörtök, 10 órától:

https://enrique-iglesias-koncert.broadway.hu/2018-03-11-20-00

Nagy felbontású fotók:

https://www.dropbox.com/sh/cce1kmsfhopybsi/AAAvIHYe1NHVL45-Zn9QuzrLa?dl=0

Fotócredit:

Forrás: Broadway Event & Concert Europe & Art BG

Videó: