Ennyi hónapot tölt egy férfi borotválkozással az élete során

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Az életünkből nagyjából 4 évet evéssel és ivással, 28 évet alvással, két és fél évet pedig sztelenítéssel vagy éppen fodrásznál töltünk a Funders and Founders korábbi felmérése szerint. Ebből nagyjából félévet tölt egy férfi borotválkozással, ezt az időt rövidíthetik le a Braun egyedülálló borotvái a páratlan technológiai újításaiknak köszönhetően.

Képzeld el, hogy a reggeli borotválkozás nem vesz el annyi időt az életedből, mint szokott. Te mire használnád azt az időt? Például eggyel többször nyomhatnál szundit a telefonodon, vagy akár lassabban ehetnéd meg a reggelidet, nem kellene kapkodnod. Picit több időt tölthetnél a pároddal, a gyerekeiddel a reggeli rohanásban. Ebben segítenek a Braun Series 5, Series 7, és Series 9 borotvái. A borotvák tervezői a formás külső mellett kifejlesztették az úgynevezett AutoSense technológiát, amelynek segítségével az intelligens borotvák figyelik a szakáll sűrűségét, és az eszköz sebességét valós időben a szakáll sűrűségéhez igazítják. Mutatjuk, hogy mire képesek még ezek az időt spóroló készülékek!

Az összeszokott táncos pár – Braun Series 5 borotva

A Skin-Sensitive technológia azt jelenti, hogy – akár egy összeszokott táncos pár – az AutoSense motor és a Comfort FlexHead folyamatosan összedolgozva a bőr kényelmét szem előtt tartva szabadít meg a szőrszálaktól. Közben pedig az arcbőrödre is figyelnek, és olyan kíméletesek együtt, hogy a következő borotválkozás sem okoz gondot majd. Pont olyan gyors és kényelmes lesz majd, mint az előző.

Ott kapcsol rá, ahol a legnagyobb szükséged van rá! – Braun Series 7 borotva

Az okos borotva, amely az intelligens Sonic technológia segítségével alkalmazkodik az arcszőrzetedhez. Minden bőrtípussal szépen elboldogul, és az érzékenytől a turbóig 5 erősségi fokozat közül választhatsz. A bőrödhöz és az arcszőrzeted hosszához igazodva ott mutatja meg a legnagyobb erejét, ahol a legnagyobb szükség van rá.

„A nagyágyú” – Braun Series 9 borotva

A Braun leghatékonyabb borotvája, mely percenként 40 000 vágómozdulatra képes, ráadásul még alkalmazkodik a szakáll sűrűségéhez is. A csomagban található világ egyetlen ötfázisú, alkohol alapú Clean & Charge tisztító- és töltőegysége, amely eltávolítja a baktériumok 99,99%-át a borotváról. Izgalmas tartozékai vannak, mint például az aranyozott, titán bevonatú trimmelő, ha egy ilyen borotva „parkol“ a fürdőszoba polcodon, az kicsit olyan, mintha egy gyönyörű autó állna a garázsodban.

Végül pedig nézzétek meg ezt a videót a „nagyágyú“ borotváról:

https://www.youtube.com/watch?v=slTEcMVzmXs

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .