Emberszemlélet – Az életigenlő cégvezető

Gazsi Zoltán: Emberszemlélet – Az életigenlő cégvezető

„Az életszeretet 21. századi himnusza; az elfogadás és odafigyelés nagykönyve, amelyből generációktól és korosztálytól függetlenül mindenki csak tanulhat – a szó legszebb értelmében. Fantasztikus olvasmány.” – Steigervald Krisztián, generációkutató

Gazsi Zoltán első könyve nem tartozik a hagyományos memoárok közé, műfaja nem sorolható egyetlen kategóriába: életrajzba bújtatott vállalati-impresszionista tankönyv, egyszersmind humanista filozófiába öltöztetett kézikönyv fenntarthatóságról, cégvezetésről, a hétköznapok vidámságáról és a nehéz élethelyzetek túléléséről.

Kinek szól? Tapasztalt és kezdő cégvezetőknek; magányos farkasoknak és falkatagoknak; pszichológusoknak és coachoknak; betegséggel élőknek és gyógyulóknak, valamint mindenkinek, aki érdeklődik az emberi természet szépsége és változatossága iránt.

Gazsi Zoltán 2007 óta ügyvezető igazgatója a sokszorosan díjnyertes Eisberg cégnek, amely meghatározó szereplője a hazai és régiós konyhakész salátapiacnak. Vezetőként hisz az egymás tiszteletén alapuló munkakultúra sikerességében, igyekszik másokat is az önismeret mélyítésére, a kitaposott ösvény elhagyására inspirálni. Rendszeresen tart előadásokat egyetemeken, konferenciákon és képzéseken, emellett a BCSDH (Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) és a SWISSCHAM (Svájci–Magyar Kereskedelmi Kamara) elnökségi tagja, valamint a Kórházsuli Alapítvány és a Budapesti Fesztiválzenekar nagykövete.


Tervezett megjelenés: 2024. március 27.
Oldalszám: 320 oldal
Méret: 165 x 235 mm
Kötés: keménytábla
Ár: 8999 Ft
ISBN: 978 963 6090 647

Gazsi Zoltán Emberszemlélet című könyve kedvezményes áron előrendelhető itt