Elmarad a debreceni Campus Fesztivál, de “életre keltik” a Nagyerdőt

    Nem tartják meg az idén a debreceni Campus Fesztivált sem – közölte a kormány járványhelyzettel kapcsolatban csütörtökön nyilvánosságra hozott döntésére reagálva a rendezvény főszervezője az MTI-vel.

    Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató azt mondta, Campus Fesztivál ugyan nem lesz, de mielőbb “életre keltik” a Nagyerdőt. Ennek első állomásaként már hétfőn megnyitják a Nagyerdei Víztornyot, ahol a járványügyi korlátozásokhoz igazodva szerveznek kulturális programokat.


    Már dolgoznak egy Campus Eleven elnevezésű nagyszabású programsorozaton is, amelynek a tervek szerint a nyár végén az új nagyerdei strand, a stadion és a víztorony környéke lesz a helyszíne. A programban 11 kiemelt estén a legnépszerűbb előadók lépnek majd fel, de minden nap számtalan koncerttel, helyi előadók – zenészek, énekesek, táncosok – fellépésével, gasztronómiai különlegességekkel várják az érdeklődőket – sorolta a terveket Miklósvölgyi Péter.


    Hozzátette: a Campus Eleven rendezvénysorozat részleteit most dolgozzák ki, arra kérik azokat, akik elővételben már megvették az idei Campus Fesztiválra a bérletüket, várják meg az Eleven-kínálatot, és annak ismeretében döntsenek, hogy felhasználják-e a jegyüket, vagy pénzvisszatérítést kérnek.