Egyedülálló e-portfóliót kaptak a befektetők

Egyedülálló online szolgáltatást használhatnak a szerződött prémium befektetők a K&H e-bankban. Az e-portfólión keresztül minden megtakarítási forma nyomon követhető, miközben a jelenlegi és az ajánlott portfólió-összetételt is látni lehet.

A hazai pénzintézetek között egyedülálló szolgáltatást indított a K&H szerződött prémium ügyfelei számára. „A jelenlegi trend egyértelműen azt mutatja, hogy a banki szolgáltatásokat igénybe vevők körében egyre erőteljesebb a digitális elérés iránti igény, azaz hogy saját maguk, online követhessék befektetéseik, megtakarításaik alakulását. Ennek megfelelve vezettük be a hazai piacon elsőként az e-portfóliót, amit az e-bankba belépve automatikusan látnak és használhatnak a megtakarítók. Az új funkcióval nem csak a bankszámlákat, a bankbetéteket és az értékpapír típusú megtakarításokat, de az életbiztosítás típusú befektetéseket is nyomon lehet követni, eszközönként és számlánként is” – jelentette be az újdonságot dr. Krizsai János, a K&H lakossági prémium szegmens marketing vezetője.

Az e-portfólió tájékoztató funkciói mellett legalább ilyen fontos az is, hogy az ügyfél egyből láthatja és összehasonlíthatja a saját kockázati besorolásának legoptimálisabb célportfólió-összetételt. Az online szolgáltatás egyben csatlakozik a telefonos befektetési tanácsadókhoz, a K&H távbank csapatához, így a megtakarítások módosítása rajtuk keresztül is, vagy az ügyfél saját dedikált prémium tanácsadóján keresztül is történhet” – ismertette dr. Krizsai János.