A Dell EMC hiperkonvergens infrastruktúra-eszközei a 14. generációs PowerEdge szervereken is elérhetők

A 14. generációs PowerEdge szerverek jobb teljesítményt és rugalmas konfigurálást biztosítanak a Dell EMC hiperkonvergens infrastruktúra-eszközök felhasználóinak

  • Az ügyfelek jobb és megbízhatóbb teljesítményt kapnak a világ legjobban konfigurálható HCI-eszközeivel1

  • A Dell EMC VxRail eszközzel rendelkező ügyfelek hatékonyabb és kiszámíthatóbb teljesítményt élvezhetnek több millió testre szabott konfiguráció esetében, a VMware vSAN lehető legoptimálisabb kihasználására

  • A Dell EMC XC sorozattal rendelkező ügyfelek jobb teljesítménnyel futtathatják a terheléseket, gyorsabbá tehetik a hálózatot, és új NVMe/SSD konfigurációk közül is választhatnak

A Dell EMC kibővítette iparágvezető, hiperkonvergens infrastruktúra kínálatát: a Dell EMC HCI-eszközök az új, díjnyertes 14. generációs Dell EMC PowerEdge szervereken is elérhetők.

A legújabb, hiperkonvergens infrastruktúrához tervezett és optimalizált PowerEdge platformmal a legkülönfélébb méretű ügyfelek is hatékonyabb és kiszámíthatóbb teljesítményt kapnak. Emellett a rendszer még jobban konfigurálható számos nélkülözheteten szoftveralkalmazás Dell EMC VxRail és XC sorozatú készülékeken történő üzemeltetéséhez.

Az informatikai rendszerüket átalakító ügyfeleink közül egyre többen fordulnak a hiperkonvergens infrastruktúra felé, amely egyaránt ideális alapot nyújt a jelenlegi és a jövőbeli informatikai rendszerük egyszerűsítéséhez. A szoftveralapú infrastruktúraként kialakított HCI-vel a kiváló teljesítmény és megbízhatóság a szoftver és a megfelelő hardverek, illetve konfigurációk pontos összehangolásán múlik. A Dell EMC kulcsrakész, előre integrált, tesztelt és ellenőrzött HCI-eszközeivel egyszerűen létrehozható és méretezhető egy megbízható teljesítményű informatikai infrastruktúra, így az informatikai vállalatok könnyebben megfelelhetnek az egyre növekvő üzleti igényeknek” – mondta Chad Sakac, a Dell EMC konvergens platformokért és megoldásokért felelős elnöke.

Az IDC kutatása szerint a HCI messze a leggyorsabban fejlődő konvergens infrastruktúra szegmens. Világszinten 48,5 százalékos növekedést mutat 2017 második negyedévében az előző év azonos időszakához képest, és jelenleg mintegy 25 százalékát teszi ki az összes értékesített konvergens infrastruktúrának. Az IDC kutatásából kiderül továbbá, hogy a Dell EMC az első a globális HCI rendszerek mezőnyében: a második negyedévben a szegmens teljes bevételének 29 százalékát érte el, továbbá 149 százalékos bevételnövekedést könyvelt el a tavalyi év azonos időszakához képest. A Dell EMC VxRail világviszonylatban az egyik leggyorsabb növekedést produkáló HCI-eszköz: több mint 275 százalékos évenkénti bevételnövekedés köszönhető neki, ami több mint 5,7-szerese a piac növekedési rátájának.2

A Dell EMC VxRail és XC sorozat jelentős fejlesztéseket kínál a 14. generációs PowerEdge szerverekkel

A Dell EMC az iparágvezető HCI-kínálatára jellemző egyszerűséget, agilitást és méretezhetőséget most a következő generációs, kifejezetten HCI-hez tervezett és optimalizált szerverek teljesítményével és rugalmasságával párosítja. Az eredmény: jobb teljesítmény és megbízhatóság, így a hiperkonvergens infrastruktúra alkalmas a fő adatközpontokban történő használatra, illetve számos különböző alkalmazás és terhelés kezelésére.

A Dell EMC 14. generációs PowerEdge szerverei amelyek alapját az Intel® Xeon® processzor skálázható családja képezi 150 beépített egyéni szoftveralapú tárolási (SDS) követelményt tartalmaznak, így egyedülálló mértékben optimálisak a hiperkonvergens infrastruktúrákhoz. Ide tartozik a továbbfejlesztett SSD-támogatás a skálázható rendszerekben, a meghajtók fokozott hűtése a megbízhatóbb működésért, továbbá a Dell EMC rendszerfelügyeleti funkcióihoz opcionálisan választható közös felhasználói felület a szerveren és a HCI-platformokon.

A Dell EMC HCI-eszközök kibővített kínálatával az ügyfelek jóval gyorsabban hozzáférhetnek az alkalmazásokhoz és adatokhoz köszönhetően a több processzormagnak, a magasabb órajelnek, a több memóriacsatornának és a gyorsabb memóriának, amelyek együttesen akár 1,7-szer nagyobb számítási teljesítményt és akár 62 százalékkal nagyobb belső sávszélességet biztosítanak.3

A Dell EMC HCI-eszközök közé tartozik a VMware vSAN™ technológiára épülő, a VMware-rel közösen kifejlesztett Dell EMC VxRail termékcsalád, valamint a Dell EMC XC sorozat, amelyet a hypervisor például a Microsoft Hyper-V megoldást vagy a multi-hypervisor környezeteket kereső ügyfelek számára terveztek. Ezek a HCI-eszközök a fejlett automatizáltságnak köszönhetően már a használat első napjától kezdve egyszerűbbé teszik a teljes életciklust az üzembe helyezést, felügyeletet, skálázást, támogatást és karbantartást segítő egyedi szoftverekkel.

Dell EMC VxRail eszközök 14. generációs PowerEdge szervereken

A 14. generációs PowerEdge szerverekre épülő Dell EMC VxRail eszközök a több millió rugalmas konfigurációs opción keresztül nyújtanak hatékonyabb és kiszámíthatóbb teljesítményt, így a HCI bármilyen használati lehetőségét lefedik, és a nagyobb igényű, kritikus fontosságú terhelésekhez is megfelelnek VMware környezetekben.

  • Jobb teljesítmény a legnagyobb igényű alkalmazások esetében az akár 2-szer nagyobb IOPS értékkel (I/O műveletek száma másodpercenként), továbbá a több mint 2-szer gyorsabb válaszidővel.

  • Rendkívül megbízható teljesítmény a 9-szer kiszámíthatóbb, tartósan egy milliszekundumnál rövidebb válaszidőkkel.

  • Több lehetőség a tökéletesen méretezett telepítéshez a több millió további konfigurációval (például több processzor, új SATA SSD-k, további hálózati kapcsolódási lehetőségek, több GPU-bővítés), amelyek a túlméretezést elkerülve pontosan megfelelnek az ügyfelek HCI-igényeinek.

  • Szoftveralapú NAS-támogatás a Dell EMC Isilon SD Edge használatával távoli irodai vagy a peremhálózatról végzett fájltelepítéshez, kiegészítve a VxRail távoli replikációs, felhő alapú adatttárolási és felügyeleti funkcióival.

Dell EMC XC sorozatú eszközök a 14. generációs PowerEdge szervereken

A 14. generációs PowerEdge szerverekre épülő Dell EMC XC sorozat gyorsabb hálózatkezelést, a terhelések esetében jobb teljesítményt és új NVMe/SSD konfigurációkat kínál.

  • Megnövelt teljesítmény intenzív számítási terhelések esetében az eszközönként akár 50 százalékkal több processzormaggal.

  • Akár 93 százalékkal megnövelt számítási kapacitás az elsődlegesen tárhelysűrűséget igénylő terhelések esetében.

  • Kibővített használati esetek VDI-környezetekben kifinomult számítási igényekhez, akár 50 százalékkal nagyobb teljesítményű GPU-val.

További források

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .