A B&O PLAY bemutatta a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgatót

Valódi szabadság, páratlan hangzás

Teljesen vezeték nélküli fülhallgatóval bővítette ma kínálatát a B&O PLAY, az új Beoplay E8 októberben érkezik az üzletekbe. A Bang & Olufsen több mint 90 éves hangtechnikai és dizájnban megszerzett tapasztalatát ötvözte a Beoplay E8 piacvezető hangzásában, stílusos és ikonikus formájában. A prémium anyagokból készült Beoplay E8 kifogástalan zeneélményt és maximális vezeték nélküli szabadságot nyújt.

A Beoplay E8-cal nem kell kompromisszumot kötnöd a hangminőség és dizájn között, vezeték nélkül is a márkára jellemző prémium és tiszta zeneélményt kapod. Kényelmes, divatos, könnyen kezelhető és tökéletesen illeszkedik füledbe mozgás közben is, cserélhető harangjaival pedig még jobban magadhoz igazíthatod. Diszkrét kiegészítője bármely öltözetednek, az alumíniumból és puha műanyagból készült fülhallgató fekete és szénszürke színekben is tökéletes eleganciát sugároz.

A csepp- és porálló E8 a könnyed zeneélmény jegyében született. Csak vedd elő a töltőként is funkcionáló minőségi bőrtokból, tedd a füledbe és hallgass zenét, válts számot, fogadj hívásokat, aktiváld a Transparency Mode-ot, vagy adj hangutasítást csupán a fülhallgatót megérintve! Kezelőfelületét érintéssel vagy rövid tartással keltheted életre, és összesen akár 12 funkciót is vezérelhetsz vele. Így anélkül indíthatod a zenét, állíthatod a hangerőt vagy fogadhatod a hívásaidat, hogy elővennéd a telefonod a zsebedből.

A Beoplay E8-cal egy töltéssel akár 4 órán át hallgathatod kedvenc zeneszámaidat. Az apró, zsebre tehető töltőtokkal vezeték nélkül kétszer töltheted újra a fülhallgatót. Így, ha napközben lemerül, rövid idő múlva már ismét elmerülhetsz a dallamokban. Az E8-ba beépített kis mágnesek a fülhallgatókat a töltőtokhoz vonzzák, ezáltal megszakítás nélkül töltődhetnek még akkor is, ha épp a táskádban vannak. A kerek forma, a vékony bőrpánt pedig a töltést és tárolást is egyaránt stílusossá teszi.

Döntsd el te, mennyit szeretnél hallani a külvilágból! A Transparency Mode funkcióval ellátott Beoplay E8 lehetővé teszi, hogy te határozd meg, mennyit engedsz be a külső zajokból a fülhallgatón keresztül. A Beoplay applikációban három hangáteresztő szint közül választhatsz, és a Transparency Mode-ot a bal fülhallgató egy érintésével bármikor aktiválhatod. Így például a munkahelyeden zenehallgatás közben is bekapcsolódhatsz egy beszélgetésbe, a városban sétálva pedig akár kizárhatod az utca zaját. Az Androidra és iPhone-ra letölthető Beoplay app ToneTouch egyedi beállításaival zeneélményedet saját ízlésedhez finomhangolhatod. Utazáshoz, munkához vagy akár podcast hallgatásához is találsz előre kialakított profilt, de saját beállításaidat is elmentheted. Az applikációban követheted az E8 töltöttségi állapotát is.

A Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgató prémium bőr töltőtokkal, öt darab cserélhető fülcsúccsal és töltőkábellel 2017. október 12-től elérhető az üzletekben 96 600 Ft ajánlott fogyasztói áron.

B&O PLAY Beoplay E8

Műszaki adatok

ALAPVETŐ MŰSZAKI ADATOK

Fülhallgató típus

Teljesen vezetéknélküli fülbe helyezhető

Méretek

Fülhallgató: Szélesség: 23 mm, Magasság: 20 mm, Mélység: 25 mm

Töltő: Szélesség: 73 mm, Magasság: 47 mm, Mélység: 33 mm

Tömeg

Fülhallgató:

Jobb (Master): 7 g

Bal (Slave): 6 g

Töltő: 45 g

Vezérlés

1 multifunkcionális gomb mindkét fülhallgatón – érintő felület

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Meghajtó

5,7 mm

Meghajtó típusa

Elektro-dinamikus

Impedancia

16 Ohm

Frekvenciatartomány

20-20 000 Hz

Érzékenység

107 dB SPL +/-3 dB, ref 1 mW @ 1 kHz

Mikrofon

Mindenirányú

Akkumulátor

  • Tölthető lítium-ion akkumulátor

  • Fülhallgatók:

Jobb (Master): 85 mAh

Bal (Slave): 60 mAh

Akár 4 óra játékidő, egyenletes hangerő mellett, 3,5 óra folyamatos játékidő 1 mW és 1 KHz tartományban Bluetooth kapcsolattal

  • Töltő:

365 mAh – 2x töltés a fülhallgatóknak

Töltési idő: kb. 2 óra

CSATLAKOZÁS

Vezeték nélküli kapcsolat

Bluetooth 4.2

Támogatja az AAc kodeket

Csatlakozások

1,25 m-es USB-A – Micro USB kábellel a töltéshez

ÉRDEKESSÉGEK

Tervező

Jakob Wagner

Az eszközről további információ elérhető:

https://www.beoplay.com/landingpages/beoplaye8