Bella Thorne ébredése

Elmúlt már az a világ, amikor a sztárok igyekeztek olyannak tűnni, mint az átlagemberek. A népszerűség titka nem ott rejtőzik, hogy hasonlítani kell a többiekre Bella Thorne, korunk egyik legnépszerűbb fiatal színésznője legalábbis így gondolja. A 19 éves színésznek 15,7 millió követője van az Instagramon, 6, 6 millió a Twitteren, és furcsa. Nagyon furcsa.

– Én vagyok a legfurcsább figura a világon – mondja erről a színésznő, aki hamarosan nem evilági hatalmakkal méri össze az erejét az Amityville – Az ébredés (Amityville: The Awakening, hazai bemutató: augusztus 24.) című hátborzongató filmben. – Mostanában, amikor megismerkedem valakivel, nagyjából a harmadik mondata az: „Hú, hallottam már rólad ezt-azt, de te tényleg nagyon furcsa vagy.”

Az ifjú színésznő botrányos kapcsolatairól híres, nem rejti véka alá szexuális szokásait, az anyja egyébként horror regények írásából tartotta el három gyerekét.

Ő pedig énekel, játszik, ír és rendezni készül, és saját bevallása szerint bármikor szívesen feleségül menne Quentin Tarantino-hoz. És imdája a rémisztő történeteket: az Amityville – Az ébredés tényleg ezt bizonyítja.

IC Press