Barbie rózsaszínbe borította Budapest belvárosát

Nem mindennapi látványosságban volt része annak, aki múlt csütörtök este a fővárosi Erzsébet téren járt. A mozikba megérkezett Barbie örömére pompázott rózsaszín fényárban a belváros fő látványossága, Budapest Óriáskereke. Az este 9 és éjfél közt megcsodálható pazar díszkivilágításban bárki gyönyörködhetett ráhangolódásként a nyár legjobban várt filmjére, amely Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével enged betekintést a Mattel ikonikus, a kislányok milliói körében kedvelt játékbaba fantasztikus álomvilágába.

„A film bemutatója hatalmas mérföldkő Barbie, immár 64 évre visszanyúló karrierjében. Élőszereplős filmben először lép át a mozivászonra a világ kedvenc játékbabája, ami minket is arra sarkalt, hogy ezt a pillanatot feledhetetlenné tegyük Budapesten. Mindenképpen olyan eseményt akartunk ehhez az alkalomhoz párosítani, ami vidám, emlékezetes, közös élményként marad meg sokunk emlékezetében. A rózsaszín fényár igazi mesebirodalommá változtatja át a főváros egyik legkedveltebb, leglátogatottabb helyszínét köszönhetően Barbie-nak.” – mondta Török Kata.

A Mattel magyarországi marketingvezetője hozzátette, hogy Barbie mindig is haladt a korral, a folyamatos megújulás része a márka életének. A fejlődés középpontjában pedig mindig az állt, hogy a különböző típusú játékbabák hozzájáruljanak ahhoz, hogy a lányok azzá válhassanak, akik szeretnének. A hazai mozikban már látható Barbie is ennek a felfogásnak a szellemében született meg. A filmben a címszereplőt megformáló Margot Robbie és az elválaszthatatlan társát, Ken-t alakító Ryan Gosling kimerészkednek a való világba, hogy együtt tapasztalják meg mit jelent az igazi tökéletesség és, hogy azt igazából nem a külsőségek határozzák meg.

A Barbie július 20-tól országszerte megtekinthető a mozikban az InterCom forgalmazásában.