Az összes Zaporozsec-sláger felcsendül a zenekar lemezbemutató koncertjén

Az a műfaji sokszínűség, ami a Zaporozsec felvételeit jellemzi, a 2018. február 17-én a budapesti Akvárium Klubban tartandó lemezbemutató koncerten is főszerepet játszik. A zenekar “Pixelek” címmel megjelenő, sorban második nagylemeze is sok meglepetést tartogat: egy lendületesebb, rockosabb, táncolósabb hangulatot hoz a rock, a funky és a diszkó stílusában.

Csak idő kérdése volt, hogy az első album sikere után egy második nagylemezt is megjelentessen a Zaporozsec formáció. Tavaly októberben a “Kicsit még” és a címadó “Pixelek” című dallal lepte meg rajongóit a zenekar, majd januárban bemutatta a “Movie Star” című felvételt.

Mindössze néhány héttel a megjelenés után már a rádiók toplistás helyeit is meghódította a “Movie Star“, amely a Zaporozsec egy diszkóköntösbe bújtatott oldalát mutatja meg. Ismerkedős, bárpultnál iszogatós, egyéjszakás kaland, amely megidézi a Kispál és a Borz “Etetés” című dalát azoknak a “nagyvadaknak” a bőrébe bújva, akik az éjszakában keresik áldozatukat.

A “Pixelek” névre keresztelt új album – mely a 2018. február 17-én, az Akvárium Klubban tartandó lemezbemutató koncerten teljes egészében meghallgatható lesz – az eddigiekkel ellentétben ösztönös, két lábbal a földön járó témákat sorakoztat fel. A lemez dalai színes képkockák, amik külön-külön is élvezhetők, viszont az album teljes egészéből egy tizenéves srác élete rajzolódik ki. Az első szerelmi csalódástól az útkereső kalandokon át a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig minden kiderül, ami a legtöbb tinédzser életét irányítja.

  • A lemezbemutató koncert időpontja: 2018.02.17., 19:00-23:00
  • A koncert helyszíne: Akvárium Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)
  • Csatlakozz a koncert résztvevőihez Facebookon!
  • A belépőjegy ára tartalmazza a Zaporozsec “Pixelek” című új albumát CD-n, amely a helyszínen vehető át!