Az i4p a Deloitte Technology Fast 50 listáján

A budapesti székhelyű i4p-Informatikai Kft. is felkerült a Deloitte Technology Fast 50 Central Europe legfrissebb listájára, amely a technológiai iparág leggyorsabban növekvő vállalatait rangsorolja a közép-európai régió országaiban. A kriptográfiai megoldásokat fejlesztő vállalat a 2018 és 2021 közötti bevételei alapján a 33. helyezést érte el a rangsorban. Az i4p az adatok védelmében és a kiberbiztonsági kockázatok csökkentésében támogatja a szervezeteket. Legfontosabb terméke a Trident HSM, egy fizikai informatikai berendezés, amely védi és kezeli az informatikai rendszerek digitális kriptográfiai kulcsait. Ez az első olyan HSM a világon, amely többszereplős kriptográfiát alkalmaz, így a legmagasabb szintű védelmet nyújtja.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy szerepelhetünk a Deloitte Technology Fast 50 Central Europe listán. Ez az elismerés is igazolja küldetésünket, hogy a legmagasabb szintű adatvédelmi megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek rendszereik védelméhez, a jelenlegi és jövőbeni megfelelőségi követelmények teljesítéséhez és a különféle kiberbiztonsági fenyegetések leküzdéséhez” – mondta el az eredmény kapcsán Rózsahegyi Zsolt, az i4p ügyvezető igazgatója.

„Rendkívül büszkék vagyunk az idei évben beérkezett pályázatok minőségére. A 2022-es program során ismét kiemelkedően innovatív cégekkel volt lehetőségünk megismerkedni, akik a legkülönbözőbb iparágakban tevékenykednek. Ezen felül külön öröm számunkra, hogy idén hat magyar cég is elismerésben részesült. Gratulálunk a hazai nyerteseknek és a Fast 50 programban szereplő valamennyi vállalatnak!” – mondta el Kóka Gábor, a Deloitte Private közép-európai régiójának vezető partnere és a Deloitte Fast 50 program magyarországi vezetője.

A Deloitte Technology Fast 50 Central Europe program egy négyéves időszak alatt elért százalékos árbevétel-növekedés alapján rangsorolja az 50 leggyorsabban növekvő állami vagy magántulajdonú technológiai vállalatokat, magában foglalva az összes kapcsolódó iparágat: kommunikáció, környezettechnológia, fintech, hardver, egészségügy és élettudományok, média és szórakoztatás, szoftver. Az idei rangsor a 2018 és 2021 közötti időszak bevételeit elemezte 18 országban: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Észtország, Magyarország, Koszovó, Lettország, Litvánia, Macedónia, Moldávia, Montenegró, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.