Az egész világ a munkahelyed lehet a Zagg új iPad-kompatibilis billentyűzeteivel

 Új Apple® iOS kompatibilis billentyűzetek a Zaggtől

A mobil életstílust támogató okostelefonkiegészítők területén világelső Zagg új eszközökkel bővítette az Apple® iOS kompatibilis billentyűzeteinek kínálatát. A multifunkcionális termékek elsősorban azok számára készültek, akik gyakran használnak iPadet számítógépük helyettesítésére.

A kijelzővédők, hordozható töltők, hangtechnikai eszközök és mobil billentyűzetek széles választékát gyártó világmárka bemutatta legújabb megoldásait, amelyek segítségével bárki megszabadulhat a helyhezkötöttségtől és élvezheti az ezzel járó szabadságot. A sérülésekkel szemben erős védelmet nyújtó Zagg kiegészítők segítségével iPadünket pillanatok alatt a laptopokéhoz hasonló funkcionalitású, teljesértékű billentyűzettel rendelkező eszközzé varázsolhatjuk, aminek köszönhetően útközben is produktívak maradhatunk.

A Zagg bemutatta a 9.7 hüvelykes Apple© iPadhez és a 10.5 hüvelykes Apple© iPad Pro™-hoz tervezett Rugged Messenger Wireless Keyboard multifunkciós termékeit. A Bluetooth billentyűzet, a robosztus tok, és egy beépített állvány kombinációját kínáló modellek teljes szabadságot nyújtanak azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék még jobban kihasználni, illetve kibővíteni a mobileszközeik nyújtotta funkcionalitást.

A Rugged Messenger Wireless Keyboard modellekbe épített állvány segítségével egy laptophoz hasonlóan állítható, hogy milyen szögben szeretnénk nézni a kijelzőt és a teljes értékű beépített Bluetooth® billentyűzet kényelmes és természetes gépelési élményt nyújt a felhasználóknak. A mindkét modellben elérhető multi-device pairing funkció lehetővé teszi egyszerre két Bluetooth® eszköz csatlakoztatását. A praktikus tulajdonságnak köszönhetően például az iPadhez és a mobiltelefonunkhoz is csatlakozó billentyűzettel felváltva tudunk gépelni az aktiválni kívánt eszköz egyszerű kiválasztása után.

A Rugged Messenger Wireless Keyboard ütésállósági tulajdonságok tekintetében az Egyesült Államok katonai minősítésével (MIL-STD-810G-516.6) rendelkezik. A több rétegű polikarbonát anyagszerkezetnek köszönhetően a tok akár 2 méter magasságból történő leejtés esetén is képes megvédeni iPadünket a sérülésektől, ami azt jelenti, hogy akár a konyhapadlóra, akár a parkoló aszfaltjára esik, nyugodtak lehetünk, hogy készülékünknek nem esik baja. A tok a kijelző számára is védelmet nyújt a szennyeződésekkel és a karcolásokkal szemben. A billentyűzet háttérvilágításának köszönhetően az eszköz gyenge fényviszonyok esetén is kiválóan használható.

A vállalat ugyancsak bemutatta a Rugged Messenger Case termékét, amely egy kiváló tulajdonságokkal bíró, megfizethető árú, nagy ütésállóságú tok 9.7 hüvelykes Apple© iPadhez. A készülék ütésállóság szempontjából a Rugged Messenger Wireless Keyboardhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de nem tartalmazza a Bluetooth® billentyűzetet. A Rugged Messenger Case esetében a billentyűzetes változathoz hasonlóan a beépített állvány segítségével állítható a kijelző, továbbá fokozott védelmet kínál a fedőlap, ami az aktatáska, vagy a hátizsák belsejében is védettséget biztosít Ipadünknek.

A tokokkal párhuzamosan mutatta be a Zagg fokozott biztonságot igénylő alkalmazási területekre szánt hordozható billentyűzetét is. A Zagg Wired Keyboard MFI-minősítésű[1] Lightning® csatlakozóval szerelt vezetékes billentyűzet segítségével bármely iOS készülék (iPhone, iPad) pillanatok alatt a laptopokéhoz hasonló funkcionalitású, könnyű és gyors gépelést lehetővé tevő eszközzé alakítható.

A vezetékes változatot elsősorban olyan alkalmazási területekre tervezték (pl. vizsgakörnyezet, munkakörnyezet), ahol a fokozott biztonsági előírások miatt nem engedélyezett a Bluetooth kapcsolat használata, vagy a felhasználók érzékeny információkkal dolgoznak és biztonsági okok miatt munkájuk során nem akarnak drótnélküli kapcsolatot használni.

A termék megvásárolhatók a ZAGG.com weboldalon az alábbi ajánlott fogyasztói árakon.

Rugged Messenger Case (9.7 hüvelykes Apple© iPad™): 59.99 euró / ≈19.000 Ft
Rugged Messenger Wireless Keyboard for the new 9.7-inch Apple© iPad™: 99.99 euró / ≈31.000 Ft
Rugged Messenger Wireless Keyboard for the new 10.5-inch Apple© iPad Pro™ : 99.99 euró / ≈31.000 Ft