Az ADATA bemutatja az XPG SX9000 PCIe Gen3x4 NVMe 1.2 SSD-t

Az eddigi leggyorsabb ADATA SSD teljesen új Marvell vezérlővel és extrém hosszú élettartammal

Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az XPG SX9000-et, az eddigi leggyorsabb SSD-jét. Az SX9000 a gamereknek és az overclockerek számára készült. Csatolófelülete az M.2 2280, PCIe3x4 interfészen keresztül akár 2800MB/s olvasási és 1450MB/s írási sebességre képes. Az ADATA a folyamatos és optimalizált teljesítmény érdekében a Marvell vezérlőt választotta, míg azt saját gyáraiban szereli össze és ellenőrzi a minőséget is, melynek köszönhetően akár 1000TB TBW értéket is teljesíti. Az SX9000 MLC NAND flash chipeket használ és elérhető 256GB, 512GB és 1TB kapacitással.

Sebesség, tökéletes vezérléssel

Az SX9000 túlmutat az XPG SX8000 teljesítményén, köszönhetően az ADATA tervezésének és a Marvell kontroller integrációjának. Olvasási sebessége elérheti a 2800MB/s-ot, írási sebessége pedig 1450MB/s-ot, kihasználva a PCI Express Gen 3×4 interfészt és az NVMe 1.2 protokollt. A kompakt méretű SX9000 M.2 2280 meghajtó 310K/240K IOPS (véletlenszerű olvasási és írási elérés) teljesítményre képes a 4K videók esetében. A gyors indításhoz, a meghajtók közötti gyors adatcseréhez, kisebb játékterheléshez és gyorsabb betöltőséhez is hatékony választás az SX9000.

Hosszú élettartam, gondosan válogatott alkatrészek

Az ADATA minőségbiztosítási rendszere, a kiszervezésmentes belső gyártás garantálják a termék hosszú élettartamát. Az SX9000 akár 1000TB TBW értékkel rendelkezik, amely akár 20%-kal magasabb, mint a leghosszabb ideig tartó 2.5” SATA konzumer SSD-k esetében. Hasonlóképpen, 2 millió órányi MTBF-je van (a hibák közötti átlagos idő). Az adat integritás oldalán az SX9000 támogatja a kis sűrűségű paritásellenőrzés hibajavítását és elhasználódás kiegyenlítéséért felelős algoritmust.

Több lehetőség a gamereknek és a szakemberek is

Az SX9000 nagy sebességének és tűrőképességének köszönhetően nagyszerű választás a gyorsaságot igénylő játékosoknak, az overclockereknek és a szakembereknek, mint például a grafikusok, filmvágók. Választhatunk az SX9000 256 GB-os, 512 GB-os és 1 TB-os kapacitásaiból. Ezen kívül a kiskereskedelmi csomag tartalmaz egy stílusos fekete hűtőbordát XPG logóval, amit gyorsan és egyszerűen rárakhatnak az SX9000-re. Így az használható önmagában, vagy hűtőbordával együtt is.

Garancia

Az SX9000 5 éves garanciával kerül a boltok polcaira, ebből is jól látható, hogy a prémium minőséget képviseli.

Az XPG-ről:
Az Xtreme Performance Gear, vagy más néven XPG, nagyteljesítményű és különleges dizájnú, az ADATA gamereknek és overclockereknek szánt termékcsaládja. Az XPG csapat tagja játékosok és tuningolók és sok időt fektetnek a csapatépítésre. Az XPG termékek még az ADATA A+ tesztelésén is túlmutatnak, így biztosítják a teljesítményt és a stabilitást a gaming, a benchmarkok és túlhajtás rajongóinak. Az XPG világa új, izgalmas határokat feszeget a csúcstechnológiák összekapcsolásával, valamint iparágvezető partnerekkel a legfejlettebb grafika, fizika, játék terén – illetve növekvő figyelmet fordít a virtuális valóságra. Az XPG termékvonal nem csak puszta teljesítményével tűnik ki, hanem a megjelenésre, dizájnra is a stílusra is nagy hangsúlyt fektet. Az XPG azonnal felismerhető agresszív de mégis finom megjelenésével. A továbbfejlesztett hűtőbordával és magas sebességű memória-modulokkal az XPG mindent duplán biztosít a teljesítmény megszállottjainak. Az XPG termékek világszerte több tekintélyes elismerést kaptak, mint például a Good Design Award (Japán) és a Taiwan Excellence Gold Award. További tájékoztatásért látogassa meg a www.adata.com/xpg weboldalt.