Az ADATA bemutatja a kompakt SE880 külső SSD-t

Támogatja az USB 3.2 Gen2 x2-t, valamint akár 2000 MB/s sebességre is képes

Begurulva – Autó és kütyümustra podcast-sorozat
Aki/ami számít, arról hallhatsz!

Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM-modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az ADATA SE880 külső SSD-t. Az ADATA legújabb külső SSD-je támogatja az USB 3.2 Gen2 x2 szabványt, a csatlakozáshoz pedig USB Type-C portot használ, így képes elérni az akár 2000 MB/s olvasási teljesítményt is. Mindezt egy rendkívül kompakt formába csomagolva, amely kisebb, mint egy AirPods töltőtok. Ezek a tulajdonságok teszik tökéletessé az SSD-t a folyamatosan úton lévő tartalomgyártók és a konzolos játékosok számára.

Nagy sebesség az USB 3.2 Gen2 x2 segítségével

Az SE880 támogatja az USB 3.2 Gen2 x2 szabványt, így akár 20 Gb/s átviteli sebességre is képes. Ez kétszer gyorsabb, mint az USB 3.2 Gen 2×1 és négyszer gyorsabb, mint az USB 3.2 Gen 1×1. A szabvány lehetővé teszi, hogy az SE880 elérje az akár 2000 MB/s olvasási/írási sebességet, ami közel hússzor gyorsabb, mint a hagyományos külső merevlemezek. Ez a hihetetlen sebesség a legnagyobb kényelmet nyújta az alkotóknak, akik így közvetlenül az SE880 adattárolón is hozzáférhetnek a nagy méretű fájlokhoz és szerkeszthetik azokat felesleges adatátvitel nélkül. Az SE880 500 GB-os és 1 TB-os változatban kapható.

Problémamentes kompatibilitás útközben is

A számos játékkonzolt támogató SE880-on rengeteg játék tárolható, ráadásul kompakt méretéből adódóan kevés helyet foglal el, így tökéletes választást jelenthet a folyamatosan utazó konzolos játékosok számára. Az SE880 hihetetlenül gyors olvasási sebessége lehetővé teszi a játékosok számára, hogy közvetlenül a külső adattárolóról töltsék be játékaikat a zökkenőmentes élmény érdekében. Sőt, akár Android, macOS, Windows vagy más operációs rendszer használatáról legyen szó, a felhasználóknak nem kell aggódniuk a kompatibilitás miatt. A Type-C porton keresztül könnyedén csatlakoztathatják eszközeiket és máris minden használható.

Az ADATA-ról – A jövő innovációja

Az ADATA Technology a világ második legnagyobb DRAM- és SSD-meghajtó gyártója, amely Tajvan 25 legbefolyásosabb nemzetközi márkája közé tartozik és több mint 500 memóriával kapcsolatos szabadalommal rendelkezik. Az ADATA fő termékei között megtalálhatóak a memória modulok, az USB pendrive-ok, a memóriakártyák, az SSD-meghajtók és a hordozható merevlemezek. A folyamatos innovációra és a kiválóságra való törekvésnek köszönhetően az ADATA termékeit több nemzetközi elismerésben is részesítették az évek során, beleértve az iF Design, a Red Dot Design, CES Best of Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice és a Taiwan Excellence díjakat. Az ADATA további kitüntetésekben részesült a munkavállalók jóléte és a vállalati társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettsége miatt, beleértve a ’Kiváló munkahely®’ minősítést, továbbá ’Legjobb Felelősségteljes Ázsiai Nagyvállalat’ és ’Ázsia egyik Legjobb Munkahelye’ díjjal is elismerték. A kolibri az ADATA kabalája, amely a vállalat mozgékonyságát és hatékonyságát, valamint az innováció iránti törekvéseit és elkötelezettségét jelképezi, hogy mindezeket felhasználva egy színesebb és intelligensebb életet teremtsenek az emberek számára. További információért látogass el az adata.com oldalra!