Az Acer bejelentette az új ConceptD PC-ket

Az Acer piacra dobja az új, nagy teljesítményű ConceptD 300 közepes méretű gépházzal rendelkező kreatív asztali PC-t, és frissíti a ConceptD 7 és ConceptD 7 Pro kreatív notebookokat

Az Acer next@acer globális sajtótájékoztatóján új és frissített termékeket jelentett be a ConceptD PC-kínálatán belül, amely a professzionális és lelkes alkotók számára tervezett prémium PC-k brandje. Az új ConceptD 300 egy erőteljes mid-tower közepes toronyházba épített PC, alapvetően BIM és CAD projektekhez, valamint intenzív 3D modellezéshez, megjelenítéshez és animációhoz tervezve. Ezenkívül a ConceptD 7 és ConceptD 7 Pro noteszgépek immár a 10. generációs Intel Core processzorokkal és az Acer új Vortex Flow hűtéstechnológiájával is rendelkeznek.

Az Acer ConceptD PC-k időtálló formájuk, rendkívül színhű kijelzőik és néma működésükkel emelik csúcsra a számítástechnikai élményt. Ezek az eszközök kimagaslóan optimalizáltak grafikusok, filmkészítők, mérnökök, építészek, fejlesztők és más alkotók számára.

ConceptD 300 – kicsi, ugyanakkor nagy teljesítménnyel bír

A ConceptD asztali PC-k gyönyörű, időtálló kivitelben, tiszta fehér színárnyalatban készülnek, és természetesen remekül párosíthatók a hozzájuk illő monitorokkal.

A ConceptD asztali PC-sorozat legújabb verziója, a ConceptD 300 elegáns és kifinomult, közepes méretű 18 literes toronyházba lett tervezve, amely elég kicsi ahhoz, hogy gond nélkül az író- vagy munkaasztal része legyen. Feltűnő kialakítását a gyönyörű fehér kivitel, elegáns fa panel felső rész, és fekete előlap jellemzi. A toronyház modern esztétikáján kívül számos funkcionális tulajdonságot is társítottak a modern irodai megjelenéshez: a nagy, háromszög mintájú előlapi légbeömlő és az oldalsó szellőzés optimális hűtést biztosít, a zajszintet pedig 40 dBA alatt képes tartani, ami egyenértékű egy könyvtárszoba zajszintjével.

Akár 10. generációs Intel Core 7 processzort, NVIDIA GeForce RTX 3070 grafikát és 64 GB 2666 MHz-es DDR4 memóriát tartalmazhat a termék, így videószerkesztés, CAD és 3D modellezési projektek és egyéb számításigényes munkafolyamatok könnyedén végezhetők. Akár 4 TB HDD-vel és 1 TB gyors PCIe M.2 SSD tárolóval kombinálva a ConceptD 300 ideális építészek, 3D művészek és videószerkesztők számára.

Az előlap ergonomikus kialakítású I/O portokkal is rendelkezik a könnyű használat érdekében. A portok teljes választéka már a Nextgen szintű csatlakozást kínálja, több USB 3.2 porttal, integrált SD-kártyaolvasóval és USB Type-C porttal a többképernyős támogatáshoz, akár 10 Gbps gyors adatátvitellel.

ConceptD 7 és ConceptD 7 Pro notebookok – erősebbek és lenyűgözőbbek, mint valaha

A ConceptD 7 notebookok biztosítják a professzionális és elhivatott alkotók számára szükséges teljesítményt és hordozhatóságot, olyanoknak tervezve, akik gyakran dolgoznak irodájuktól vagy otthoni stúdióiktól távol, és útközben is dolgozniuk szükséges. A teljesítmény és a színhűség kritikus fontosságú ezen felhasználók munkája szempontjából, ezért ezek a notebookok nagy teljesítményű processzorokat és grafikus lapkákat, kiváló minőségű kijelzőket és kiváló hűtési technológiát tartalmaznak. Tiszta fehér árnyalatú. vékony és pillekönnyű tokozásuk van, amely mindig tisztának és újszerűnek tűnik a fémfelületeiken lévő speciális szilárd kerámia védőrétegnek köszönhetően, amely keménységet, szilárdságot és ellenállást nyújt a szennyeződésnek és a sárgulásnak.

Mindkét frissített ConceptD 7 notebook asztali PC-kaliberű teljesítményt nyújt a 10. generációs Intel Core processzorokkal, amelyek integrált AI-t tartalmaznak az intelligens teljesítmény érdekében, emellett Intel Wi-Fi 6-ot (Gig +), Thunderbolt 3 technológiát és 4K HDR-t is kap a felhasználó. A hihetetlenül gyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolat akár háromszor gyorsabb, mint a szokásos 802.11ac 2×2 80 MHz (867 Mbps), kevesebb késleltetést biztosítva, ami kritikus tényező a streaming vagy a videokonferencia során.

A ConceptD 7 Pro egy nagy teljesítményű NVIDIA Quadro RTX 5000 GPU-val rendelkezik, amely 3072 CUDA maggal, 48 RT maggal, 384 Tensor maggal és 16 GB ultragyors GPU memóriával van felszerelve, és mindent megad, ami a masszív, hardverigényes content létrehozásakor szükséges. A ConceptD 7 NVIDIA GeForce RTX GPU-kat hordoz, amelyek ideálisak digitális feladatok végzéséhez, tervezéshez, videók létrehozásához a YouTube-ra vagy akár egy egész estés játékfilm utómunkálataihoz, valós idejű 3D-s tartalom építéséhez vagy épp élő közvetítésű játékstreamekhez a Twitch felületeire.

A ConceptD 7 notebookok megkülönböztető jellemzője a 15,6 hüvelykes UHD (3840×2160) 4K IPS, PANTONE hitelesített kijelző, amely tág színskálával rendelkezik az Adobe RGB színtér 100%-át lefedve, és Delta E <2 színhűsége is figyelemre méltó.

Mindkettő termék tartalmazza az új, egyedi tervezésű termikus hűtési megoldást. Három nagy hatékonyságú ventilátor és az Acer legújabb hőelvezetéses hűtéstechnológiája közösen egyedülálló aerodinamikai „Vortex Flow”-t, speciális levegőkeringetést hoz étre, amely 40 dBA alá csökkenti a zajszintet, és biztosítja, hogy a készülék belsejében lévő összes alkatrész hűvös maradjon még nagyobb terhelés esetén is.

A frissített USB 3.2 Gen 2 portok még gyorsabb (akár 10 Gbps) csatlakozást tesznek lehetővé kamerákkal és külső meghajtókkal, míg a Thunderbolt 3 gyorsabb fájlfeltöltést és átviteli sebességet biztosít 40Gbps sebességgel. Az USB-C DisplayPort gyors és zökkenőmentes kapcsolatot tesz lehetővé több kijelzővel. Az érintőpadot a Corning Gorilla Glass rendszerrel is frissítették a sima és pontos bevitel érdekében. Végül a DTS X: Ultra Audio kiváló hangminőséget biztosít, megadva a hathatós lehetőséget az élő közvetítésekhez, prezentációkhoz és online megbeszélésekhez.

Az Acer a nagy szoftvercégekkel együttműködve optimalizálta az új ConceptD 7 notebookokat, biztosítva a hardver és a szoftver zökkenőmentes együttműködését. Mindkét új ConceptD 7 notebook ISV minősítést kapott a KeyShot (3D rendering szoftver), az Adobe® (Premier Pro, Photoshop Lightroom, After Effects®), az Autodesk Revit (modellező szoftver építészek, mérnökök, tervezők számára) és az Autodesk Maya (3D) számítógépes animációs szoftver hatékony modellezési, megjelenítési, szimulációs, textúrázási és animációs eszközökkel művészek, modellezők és animátorok számára) tekintetében.

https://egyszermarlattamautot.hu/2020/10/21/porsche-design-acer-book-rs/