2020 legjobb tévéi közé választották a Philips OLED805 készüléket

A TP Vision örömmel jelentette be, hogy a Philips OLED805-öt a What Hi-Fi? magazin 2020 legjobb termékei díjkiosztóján az 55 és 65 hüvelykes kategóriában is a legjobb televíziókészülékek közé választotta. Az OLED panellel szerelt megoldások előnyei között a magazin külön hangsúlyozta a versenytársokhoz viszonyított jobb képminőséget, a kategóriában vezető hangzást, a Philips tévék egyedülálló Ambilight világítását, valamint a kedvezőbb árazást.

Az 1976-ban alapított, nagy presztízsű brit magazin több árkategóriában is megvizsgálta a piacon elérhető televíziók kínálatát, amelyek között a Philips 55OLED805-öt a „legjobb 55 és 58 hüvelyk közötti, 1000 font feletti megoldásnak” választották. – „Az OLED805-tel a Philips nagy eséllyel pályázik a 2020-as díjkiosztónkon a legjobb készülék díjáért. A hihetetlenül éles és részletes képalkotás, a versenytársak megoldásain túlmutató hangzás, valamint az Ambilight és a kedvezőbb árazás a konkurens márkák megoldásai felé emelik a készüléket.” – tette hozzá a What Hi-Fi? szerkesztősége.

A „2000 font feletti, legjobb 65 hüvelykes készülék” díját pedig a nagyobb felbontású, Philips 65OLED805 kapta meg. – „A 65OLED805 csakúgy, ahogy a kisebb testvére is, egy kiváló televízió. Nemcsak képmegjelenítésben és hangzásban jobb a versenytársaknál, hanem az Ambilight világítással és a kedvezőbb árazással teljesebb élményt biztosít a felhasználók számára.” – nyilatkozta a brit magazin szerkesztősége.

Európai dizájn

A Philips televíziók fém kerettel és letisztult megjelenéssel rendelkeznek. Az elegáns talp és a vékony keret valósággal eltünteti határt a kijelző és a valóság között, a háromoldalú Ambilight világítás pedig tovább javít az élményen. Az élénk színekhez igazodó LED háttérvilágítás még inkább magával ragadóbb élményt nyújt.

Kiváló hangminőség

A Philips OLED 805 egy 50W teljesítményű 2.1-es hangrendszerrel rendelkezik. A korábbi modellhez képest modernebb mélyhangszórós rendszert és továbbfejlesztett középhangszórókat kapott, ráadásul támogatja a Dolby Atmos-t is.

Elérhetőség

A Philips OLED805 már elérhető a hazai kiskereskedések kínálatában. A naprakész árazással és elérhetőséggel kapcsolatban keresd fel a Philips képviseletét a philips.hu oldalon.