A Zorro The Chronicles játék már elérhető

A NACON, a PVP GAMES és a BKOM stúdió a Zorro Productions, Inc.-vel és a Canada Media Fund-al együttműködve örömmel jelenti be, hogy a Zorro The Chronicles, a játék már elérhető PC-n, PlayStation®-en 4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch™. A vadonatúj, akciódús kalandjáték, amelyet az azonos nevű nagy sikerű animációs sorozatból adaptáltak, epikus kalandokat kínál, ötvözve az izgalmas harcot, az izgalmas felfedezést és a körmönfont lopakodó élményt.

Fedezze fel a Zorro The Chronicles epikus játékmenetét most:

A Zorro The Chronicles egy családbarát akció-kalandjáték, amely számos játékmechanikát tartalmaz, a kardkombóktól a beszivárgásig, valamint egy hárítórendszert is. Zorro új sagájában minden játékstílushoz van valami.

A Zorro The Chronicles játék számos karakter közül választhat, köztük Diego és rettenthetetlen húga, Ines. Minden hősnek sajátos képességei vannak, amelyeket arra használnak, hogy igazságot szolgáltatjanak a spanyolok által uralt 19. századi Kaliforniában.

Minden küldetés előtt a játékosoknak ki kell választaniuk a kiindulási helyet a térképen, ami közvetlenül befolyásolja a játék stílusát, és lopakodó megközelítéshez vagy inkább frontális támadáshoz vezethet. A gazember Monasterio katonáinak legyőzésére Zorro számos technikát alkalmazhat, beleértve a hangok figyelemelvonását, a magas helyek elérését híres ostor segítségével, és a környezet kihasználását. Tapasztalati pontokat szerezhetsz minden sikeres parinál és kombónál, amelyet az ellenség lefegyverzésekor vagy „Z-vel” jelölve készítenek.

A Zorro The Chronicles a tinédzser Don Diegot alakítja, aki élete legnagyobb kihívásaival néz szembe, miközben az igazságért küzd számos gátlástalan – és jól felfegyverzett – zsarnok ellen! Az akciódús sorozat, akárcsak a játék, gazemberek gonosz cselekményeit, valamint Zorro ravasz trükkjeit és tréfáit mutatja be, mindezt izgalmas és humoros akciókba csomagolva, beleértve a látványos harcokat, miközben a kiszolgáltatott és ártatlan embereket próbálja megvédeni.

A Zorro The Chronicles, a játék a Cyber ​​Group Studios azonos nevű animációs sorozatából készült, amelyet a Zorro Productions, Inc. együttműködésével készítettek a France Télévisions (Franciaország) és a RAI (Olaszország) számára. A sikerműsort több mint 100 országban adták el olyan nagy műsorszolgáltatóknak, mint a Turner (Franciaország), RTVE (Spanyolország), RTS (Svájc), Télé-Québec (Kanada), Globosat (Brazília), TV5 Worldwide és még sokan mások. Az animációs műsort két díjra jelölték, a 13. alkalommal megrendezett TV France International Export Awards díjra, valamint a „Legjobb gyerek TV-sorozat” Pulcinella-díjra a Cartoons on the Bay-ben (Olaszország).

Töltse le a játék vizualitását ide kattintva

Minden NACON játék és kiegészítő megtalálható a nacongaming.com oldalon