A SteelSeries bemutatja a világ leggyorsabb optikai switcheit az új Apex 9 billentyűzetekben

– Komoly sebesség, komoly játékosoknak, az OptiPoint technológia 33%-kal gyorsabb válaszidőt biztosít –

– Az Apex 9 sorozat két, versenyre alkalmas kompakt kivitelben érkezik, 60% mini és TKL –

A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries bemutatta legújabb technológiai innovációját az Apex 9 sorozatú billentyűzetek piacra dobásával. Az Apex 9 sorozat, amelyet az alapoktól úgy kezdve építettek fel, hogy hozzásegítsék a kiemelkedő gamereket saját fontos pillanataikhoz, gyors, testreszabható, e-sporthoz készült, és a SteelSeries új OptiPoint technológiával működik.

Gyorsabb billentyűzet, több győzelem. A gamereknek szánt iparágvezető innovatív márka most először használ optikai switchet a díjnyertes Apex billentyűzetcsaládban. A SteelSeries OptiPoint technológia a legjobb teljesítményt és dizájnt nyújtja az üzem közben cserélhető optikai switchekkel, amelyek 33%-kal gyorsabban működnek, mint a vezető optikai billentyűzet, mindössze 0,2 ms-os válaszidővel zero debounce mellett, 2 pontos működtetési beállítással.

A testreszabás kulcsfontosságú. A SteelSeries GG-n, a márka szoftveres ökoszisztémáján keresztül az Apex 9 sorozatú billentyűzetekkel a gamerek minden beállítást személyre szabhatnak az RGB-világítástól kezdve a megfelelő működtetési pontig. A felhasználók billentyűnként választhatnak a teljesítményvezérelt 1 mm-es vagy a mélyebb és tudatosabb 1,5 mm-es működtetési pont között. A további testreszabhatóságért az Apex 9 felhasználók kicserélhetik switcheiket, és választhatnak a Linear, Tactile és Clicky switchek közül, hogy valóban sajátjuknak érezzék az Apex 9-et.

Játssz úgy, mint a profik! Ahogy a professzionális sportolók körében egyre elterjedtebbé válik a kisebb billentyűzetek használata, az új Apex 9 termékcsalád a SteelSeries új, áramvonalas kialakításával arra ösztönzi az igazi profikat és az alkalmi gamereket, hogy letisztult setupot hozzanak létre. A kiváló teljesítményre tervezett új billentyűzetcsalád az OptiPoint switcheket már standardként használja, és két esportra szánt kialakításban is elérhető: a SteelSeries Apex 9 TKL és a SteelSeries Apex 9 Mini verziókban.

  • Apex 9 TKL – Az e-sportra szánt APEX 9 TKL (numerikus billentyűzet nélküli) kialakítást a világ vezető gamerei részesítik előnyben, kényelmet, magabiztosságot és nagyobb rugalmasságot biztosít a nagy egérmozgásokhoz, miközben jobb ergonómiát biztosít, így a játékosok egyre keményebben és hosszabb ideig játszhatnak. A SteelSeries úttörő OptiPoint optikai switchei azonnal reagálnak, ami az 1 mm-es működtetési ponttal kombinálva bebiztosítja a dobogó legfelső fokát számodra. A gamerek megtapasztalhatják a fakulásálló tartósságot és a hatékony billentyűleütési érzetet a speciálisan kialakított Double Shot PBT-billentyűsapkáknak és az alumínium fedőlemeznek köszönhetően, amely törhetetlen tartóssággal hozza meg a nyerőszériát.
  • Apex 9 Mini – A hatalmas mini, amiben minden benne van, amire egy gamernek szüksége lehet egy kis kialakításban. Azoknak, akik teljesen maximalizálnák játékterüket, az Apex 9 Mini 60%-os kialakítása több helyet hagy az asztalon a határozott egérmozgatásoknak és suhintásoknak, miközben a teljes méretű billentyűzet képességeit nyújtja az oldalsó nyomtatott funkciókkal. Az egyedi tervezésű OptiPoint switchek kiaknázzák az erőt és a fénysebességet a 0,2 másodperces válaszidőért és a billentyűleütésekért zero debounce-szal. A Double Shot PBT-billentyűsapkák tartósságukról, minőségükről és a hangjukról ismertek, így amikor a gamerek 100 millió lenyomást elviselő switchekkel rendelkeznek, akkor hozzáillő elit billentyűsapkáik is vannak.

Az Apex 9 TKL és Apex 9 Mini már elérhető a SteelSeries.com weboldalon és a kiskereskedőknél világszerte az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon:

  • Apex 9 TKL – NA 139,99 USD | EU 149,99 Euro | AP 169,99 USD
  • Apex 9 Mini – NA 129,99 USD | EU 139,99 Euro | AP 149,99 USD