A SteelSeries bemutatja a különleges kiadású Arctis Nova 7 White kollekciót

  • Szűrd ki a fehér zajt a fehér Nova fejhallgatóval! –
  • A fény látható hullámhosszai által inspirált színvilág éskifejezetten konzoljátékosoknak kialakított dizájn… Bemutatjuk a fehér Arctis Nova 7X és 7P modelleket! –

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiotermékek megalkotója , az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával ma bemutatta a különleges kiadású Arctis Nova 7 White kollekciót.

Az elit teljesítmény alapfelszereltségként érkezik. Az Arctis Nova 7X és 7P headset Nova Akusztikus Rendszere egyesíti a hardvert és a szoftvert, még magasabbra emelve a lécet a versenytársaknak, és a „gamer életmódot” folytatóknak szupererőt adva, amit „Almighty Audio”-ként ismerünk. Egyedi tervezésű magas hanghűségű driverek kombinációja, amelyek páratlan hangtisztaságot, valamint magával ragadó 360°-os térhatású hangzás biztosítanak a lebilincselő hangzásért, együtt a Sonar Audio Software Suite-tal, amelyben az első professzionális szintű parametrikus ekvalizer is megtalálható gamereknek, és amivel minden egyes frekvenciát beállíthatnak, páratlan játékon belüli előnyt biztosítva a gamereknek.

A vezeték nélküli szabadságnak és a szimultán hangzásnak köszönhetően a játékosok egyszerre két hangfolyamot hallgathatnak 2,4 GHz-en és Bluetooth-on, így egyszerűen válthatnak PC, Mac, PlayStation és Switch között USB-C segítségével. A kommunikáció kulcsfontosságú, az új, mesterséges intelligencia által vezérelt 2. generációs ClearCast zajszűrés pedig kristálytiszta kommunikációt biztosít a gamereknek. A kétirányú mikrofon ugyanazt a technológiát használja, amelyet a Formula–1-es csapatok. A Sonar Software-rel párosítva elnémítja a háttérzajt és a zavaró tényezőket, kiszűrve a billentyűleütések és gombnyomások hangját a gamer és csapata közötti kommunikációból. Ezenkívül a mikrofon is újra lett gondolva egy egyedi kialakítással, amely visszahúzott állapotban teljesen beleilleszkedik a fülkagylóba menet közben.

Kiemelt tulajdonságok:

⦁ Arctis Nova 7 – Szakadj ki a hétköznapokból és add át magad az Almighty Audio világának az Arctis Nova 7-tel! Hallgass két hangsávot egyidejűleg 2,4 GHz és Bluetooth-kapcsolattal, válts könnyedén PC-, Mac-, PlayStation- és Switch-eszközök között USB-C-vel! Maradj csatában a 38 órás üzemidejű akkumulátorral és a gyorstöltési funkcióval, ami 6 óra használatot tesz lehetővé mindössze 15 perc töltés után! Tapasztald meg a zajmentes kommunikáció élményét, ahogy az AI-algoritmusokkal vezérelt 2. generációs ClearCast mikrofon kristálytisztává teszi a csapatbeszélgetés bejövő és kimenő hangját! A ComfortMax rendszer 4 pontos állíthatóságot és légáteresztő AirWeave Memory Foam párnákat biztosít a maratoni játékmenetekhez bármilyen platformon. Az eredeti SteelSeries Arctis 7 volt minden idők legtöbbet díjazott headsetje… Üdvözlünk a gaming hangzás jövőjében! (Elérhető PlayStation- és Xbox-specifikus kivitelekben.)

Testreszabhatóság:
⦁ Nova Booster csomagok (fedlap + fejpánt) – A testreszabhatóság kulcsfontosságú. Igazítsd stílusodhoz, hangulatodhoz vagy a nap során viselt ruhádhoz, és szabd személyre a Nova 7 vezeték nélküli fejhallgatót fém fedlapokkal és egy hozzáillő fejpánttal! Válassz a Lilac, Mint, Red és Rose Quartz színek közül!

A különleges kiadású Arctis Nova 7X és 7P elérhető a SteelSeries.comoldalon és a kiskereskedőknél világszerte, a következő ajánlott végfelhasználói árakon:

⦁ Arctis Nova 7P Wireless (PlayStation) – US: 179,99 USD | EMEA: 199,99 EUR | APAC: 199,99 USD
⦁ Arctis Nova 7X Wireless (Xbox) – US: 179,99 USD | EMEA: 199,99 EUR | APAC: 199,99 USD
⦁ Nova Booster csomagok (fedlap + fejpánt) – US: 34,99 USD | EMEA: 34,99 EUR | APAC: 34,99 USD
⦁ A SteelSeries Sonar Audio Suite ingyenesen letölthető a következő oldalról: ⦁ SteelSeries.com/gg/sonar

A digitális eszközök a következő oldalon érhetők el: https://steelseries.box.com/v/Nova-7-White

#

A SteelSeriesről
A SteelSeries az eredeti esport márka, amely egyesíti a játékot és a kultúrát, valamint vezető szerepet játszik a „gaming életmód” meghatározásában. A világmárka iparágformáló esport- és gaming perifériákat hoz létre a prémium minőségre, innovációra és funkcionalitásra összpontosítva. A SteelSeries 2001-es alapítása óta folyamatosan új innovációkkal és technológiákkal növeli a teljesítményt, melyek lehetővé teszik a játékosoknak, hogy jobb gamerek legyenek, hosszabb ideig eddzenek és felkészüljenek a kihívásokra. A SteelSeries a versenyképes gaming rendezvények és az esport úttörő támogatója, kapcsolatot teremt a játékosok között, elősegítve a közösség és a céltudatosság elérését. A SteelSeries szakemberekből és játékrajongókból álló családja a vállalat hajtóereje, segítenek befolyásolni, megtervezni és elkészíteni minden egyes kiegészítőt, valamint a márka szoftveres ökoszisztémáját (SteelSeries GG, Moments videoklip szolgáltatás és Sonar Audio Software Suite). 2020-ban a SteelSeries felvásárolta a KontrolFreeket a nagy teljesítményű kontroller-kiegészítők iparágának vezetőjét, valamint a Nahimicet, a játékokhoz tervezett 3D-hangmegoldások vezetőjét. 2022-ben a SteelSeries csatlakozott a GN családhoz, amely a világ mintegy 100 országában értékesített innovatív és intelligens audio- és videokommunikációs megoldások globális vezetője. További információért, kérjük, látogass el a steelseries.com oldalra, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot Instagramon @SteelSeries és Twitteren @SteelSeries.