A QNAP számos újdonságot mutat be a CES-en

CES 2019: A QNAP a számítási, hálózati és tároló megoldások vezető innovátora. Bemutatkoznak az AI megoldások és az új edge computing PoE switch-csek.

A QNAP®, Inc. Ismét képviselteti magát a CES 2019-en (Sands Expo, 41958-as stand), mint a számítási, hálózati eszközök és tároló megoldások vezető gyártóinak egyike, aki a legszélesebbkörű termékeket és megoldásokat kínálja, amellett, hogy funkciókban gazdagok, megfizethető áron érhetőek el az otthoni, kisvállalati és vállalati felhasználók számára. A QNAP bemutatja az AI-Ready NAS-t, amelyet képzési és következtetési célokra, intelligens AI-alapú képfeldolgozás-automatizálásra tervezetek, valamint bemutatkoznak az edge computing PoE switch-csek melyeket a felügyeleti megoldásokhoz optimalizáltak, illetve az Apple® környezetek számára egy új és erőteljes termékportfólión keresztül megtekinthető a hatékony fájlmentés és munkafolyamatok a 10GbE és Thunderbolt™ kapcsolatok csatlakoztathatóság révén.

Gyorsítsd az AI implementációt és inferenciát QNAP-pel

Az AI optimalizálás köré épült GPU gyorsított számítási kapacitással, a TS-2888X AI-Ready NAS egy mindenre kiterjedő AI megoldást kínál, amely ötvözi a robusztus tárolást és a használatra kész szoftverkörnyezetet, amely egyszerűsíti az AI gépi tanulást költséghatékonyság mellett. Az IOPS optimalizált tárolási infrastruktúra, amely felgyorsítja az AI folyamatokat, az exkluzív Quai, az AI fejlesztőcsomag lehetővé teszi a nyílt forráskódú eszközök és keretrendszerek (köztük a Caffe, a TensorFlow, az AlexNet, a FaceNet stb.) szinte azonnali elérését az AI munkafolyamatok elindításához – ezáltal csökkenthető a bevezetés ideje, a komplexivitás és az AI-ra történő felkészítés. A QNAP szintén most mutatja be az OpenVINO™ munkafolyamat-konszolidációs eszközt, a mélytanulási csomagot, ami átkonvertálja a trained modelleket egy inferencia szolgáltatássá melyet az Intel® Distribution of OpenVINO™ Toolkit tovább gyorsít. Egy élő demót is lehet majd látni TVS-872XT NAS alapon, ami egy PCIe alapú FPGA gyorsító használ, amely bemutatja a QNAP NAS képességeit, mint inferencia kiszolgáló, amely segíti a vállalatokat, hogy gyorsan tudjanak felépíteni egy inferencia rendszert.

Fedezd fel a vadonatúj hibrid felhő élményt

A QNAP is bemutatja a 10GbE set-top-box hibrid struktúrájú HS-453DX NAS-t, két SATA merevlemez-meghajtóval és két M.2 SATA SSD-vel, vlamint a TBS-453DX NASbook-ot négy M.2 SATA SSD slottal. A „CacheMount” Cloud Gateway szolgáltatással a felhasználók a vadonatúj hibrid-felhő élményt élvezhetik, több nyílt felhőtárhelyet is könnyen felcsatlakoztathatnak a közel-korlátlan tárolási kapacitásohoz, miközben a helyi LAN hálózat gyorsaságához hasonló sebességgel érhetik el a felhőben tárolt fájljaikat a helyi gyorsítótár használatával. A QNAP bemutatja a QuMagie applikációt is, a Photo Station következő generációját, amely integrálja az AI mélytanulási algoritmusokat, hogy lehetővé tegye az NAS-on tárolt képek arc- / tárgyfelismerését és földrajzi címkézését, illetve frissített felhasználói élményt biztosít a médiafájlok kezeléséhez.

NAS, mint egy edge computing PoE switch

A QNAP bővíti a hálózati portfólióját is, megtekinthető a frissített Guardian QGD-1600P amely integrálja a NAS, a menedzselt switch és a Power over Ethernet (PoE) képességeket egyetlen eszközbe. A QGD-1600P Intel® Celeron® J4105 processzort, két 2,5 hüvelykes SATA slotot, két PCIe bővítőhelyet és egy HDMI kimenetet integrál; a QTS operációs rendszer az App Centerrel különböző alkalmazásokat kínál, köztük a virtuális gépek, a konténeres alkalmazások és a felügyeleti rendszerek; illetve akár 16-portos menedzselt switch-ként is működik, amely a Microchip® VSC7425, IEEE 802.3bt alapokon 90 W-os teljesítményre is képes és támogatja a VLAN, a QoS és a port alapú PoE vezérlést. A QVR Pro is bemutatásra kerül egy olyan költséghatékony megoldásként lehetővé teszi a HDMI kimeneten történő felügyeletet, a fejlett hálózati menedzsmentet és a PoE támogatást.

Az Apple felhasználók számára biztosított megoldások

A QNAP bemutatja a munkafolyamatok optimalizálására tervezett termékeket az Apple felhasználóknak, beleértve a fájlmentést, az együttműködést és a 10GbE és Thunderbolt nagysebességű környezetet a munkaállomásokhoz. A látogatók betekintést nyerhetnek a Qulala külső, Lightning csatlakozóval ellátott meghajtóval kapcsolatban, amely kifejezetten az iOS eszközökhöz készült. A Qulala egy praktikus eszköz, amely rendkívül egyszerűvé teszi a mobilfájlok biztonsági mentését, azokat egy biztonságos tárhelyen őrzi, mint egy öntitkosító meghajtó. Thunderbolt felhasználók számára a QNAP új TVS-x72XT Thunderbolt NAS termékcsaládja mellett a 10GbE csatlakozást is élvezheted a QNAP QnA Thunderbolt 3 – 10GbE adaptereinek használatával és a QNAP QSW 10GbE / NBASE-T™ nem menedzselt switch-cseivel. Ugyancsak bemutatkozik az TR-004 USB 3.0 RAID bővítőegység, amely mind a Mac® számítógépeket, mind a QNAP NAS-t biztonságos tárolási bővítési megoldással látja el.