A NETGEAR bemutatja a Smart Managed Pro termékcsalád legújabb tagját

A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a kis- és középvállalati hálózati megoldások vezető gyártóka bejelentette az új 10-portos Gigabites sebességű intelligens vezérlésű Pro Switch (GS110TPP) elérhetőségét, melyet a megnövekedett energiaköltségek visszaszorítására terveztek.

A NETGEAR intelligens vezérlésű Pro Switch erős L2+ és L3 Lite funkciókkal, kiváló PoE képességekkel, valamint fokozott teljesítménnyel és megbízhatósággal rendelkezik. Az intelligens vezérlésű Pro switch-et olyan konvergált hálózatokhoz fejlesztették, melyeken a hang-, a videó- és különböző adatok egyetlen hálózati platformon továbbíthatók. A hálózati hatékonyság, a működési költségek megtakarítása és könnyű kezelhetőség szempontjából optimalizált switch ideális megoldást kínál a legtöbb kis- és középvállalkozás számára.

A GS110TPP 10 Gigabites RJ-45 porttal rendelkezik, melyekből 8 megfelel a PoE+ szabványnak is, így modern PoE eszközökkel is használható. Minden port akár 30 watt energiával képes ellátni az eszközöket, így összesen 120W PoE energiával lehet gazdálkodni, amely ideális lehet az olyan energiát és hálózati kapcsolatot igénylő készülékek használatánál, mint a vezeték nélküli access pointok, mozgó- illetve fix IP kameráknál, biztonsági ajtózároknál vagy bármely más PoE alapú eszközöknél.

„A piac az olyan PoE switch-ek felé nyit az IoT piac robbanásával, amelyek Ethernet csatlakozáson keresztül is képesek működni. A Global Market Insights Inc. nemrégiben közzétett jelentése alapján a PoE megoldások piaca 2025-re meg fogja haladni a 2 milliárd dollárt.” – nyilatkozta Richard Jonker, a NETGEAR SMB termékvonalának alelnöke. „A NETGEAR intelligens menedzselt switch termékcsaládjának legújabb tagja nagyobb energiaköltségvetéssel és a jövőbeli energiaszükséglethez való alkalmazkodás rugalmasságával biztosítja a növekvő piac igények kielégítését. A GS110TPP kiváló befektetés az olyan vállalatok számára, amelyek jövőbiztos hálózati megoldást szeretnének kiépíteni.”

Az iparágban vezető NETGEAR FlexPoE technológia integrálásával, amely lehetővé teszi az energiaköltségvetés 120W-ról 190W-ra történő növelését mindössze egyetlen tápegység cseréjével, a NETGEAR GS110TPP jó felszereltséggel rendelkezik, hogy a felhasználók vállalkozása együtt növekedhessen a változó piaci igényeknek megfelelően. A passzív hűtéssel tervezett GS110TPP garantálja a halk működést, így asztali környezetben, illetve a mellékelt kiegészítők segítségével akár a falra rögzítve is használható. Az új NETGEAR 10-Portos Gigabites intelligens vezérlésű Pro switch nagyobb PoE-tartalékot biztosít, beleértve felhőkezelés központi aktiválását, amely lehetővé teszi a hálózat állapotának egyszerű és informatív valós idejű frissítéseit.

A további rugalmasság érdekében a GS110TPP intelligens vezérlésű Pro switch magába foglalja egy egyszeri bejelentkezést igénylő regisztrációs felületet, ahol a firmware, a biztonsági frissítések és a jótállás érhető el; illetve a távoli/felhő vezérlésre szolgáló NETGEAR Insight™ opcionális kezelési módot.

NETGEAR Insight™ Felhő Menedzsment alapvető felügyeleti eszközöket nyújt a vállalatok számára, amely lehetővé teszi az egyszerű beállítást és telepítést a NETGEAR Insight alkalmazáson keresztül – így a felhasználók bárhonnan elérhetik eszközüket, legyen szó okostelefonról, tabletről, vagy bármilyen más eszközről -, valamint elvégezhetik a beállításokat az Insight Cloud Portál segtségével, amely bármilyen, böngészővel rendelkező eszközön elérhető. A NETGEAR Insight segítségével a vállalatok könnyedén megtalálhatják, feltelepíthetik, megfigyelhetik, és kezelhetik az Insight támogatott switch-eket, VPN routereket, hálózati tárhelyeket és vezeték nélküli hozzáférési pontjaikat. Bármilyen komplikáció fellépése esetén a felhasználók azonnali értesítést kapnak, a hálózatvezérléshez szükséges eszközök pedig pontosan úgy fognak rendelkezésükre állni, mintha csak előtte állnának, így otthonuk kényelméből, utazás közben, vagy éppen a standról is vezérelhetik eszközeiket.

Elérhetőség

Az új NETGEAR Smart Managed Pro 10-port PoW Switch GS110TPP már világszerte elérhető a NETGEAR ellenőrzött partnereinél, más viszonteladói csatornáinál, e-kereskedelmi oldalakon, valamint nagykereskedőknél $219.99 USD ajánlott fogyasztói áron.