A Menő Könyvek augusztusi újdonsága

Vicki Grant: 36 kérdés, amitől rád kattantam
Két idegen, két szívfájdító titok, harminchat kérdés, amitől egymásba szeretnek

A 36 kérdés, amitől rád kattantam cselekménye egy valós pszichológiai kísérleten alapul. Arthur Aron 1997-es tanulmánya annak járt utána, közel kerülhet-e két idegen azzal, hogy feltesznek és megválaszolnak egymásnak 36 kérdést, majd négy percen keresztül mélyen egymás szemébe néznek. A pszichológus saját magán és tanítványain is tesztelte a módszert, ami később bejárta a világsajtót, és számos olvasót arra inspirált, hogy saját magán tesztelje a kérdéseket, amelyek végül Vicki Grant regényének alapötletét adták.

HILDY és PAUL egy pszichológiai kísérletre jelentkeznek, ami arra a kérdésre keresi a választ: megtervezhető a szerelem? A kísérlet 36 kérdést tartalmaz, köztük pl. azt: „mi a legszörnyűbb emléked?” vagy „mikor énekeltél magadnak utoljára?”. Mire Hildy és Paul végigérnek a kérdéssoron, mindketten sírtak és nevettek, hazudtak és összezavarodtak, elmenekültek és visszatértek, és az őrületbe kergették egymást. És mindketten rájöttek a titokra, amit a másik olyan elszántan próbált elrejteni. De vajon egymásba is szerettek?

Vicki Grant tizenöt díjnyertes regény szerzője. Vicces és okos, fiatal felnőtteknek írt regényei szerte a világban sikert arattak. A regényírás mellett forgatókönyveket és reklámszövegeket ír. Kanadában él, Nova Scotiában. Honlapja: www.vickigrant.com

Várható megjelenés: 2018. augusztus 22.
Méret: 215 mm x 135 mm x 20 mm
Kötés: Kartonált
Ár: 2990 Ft
ISBN: 9789634035183
Fordító: Hartinger Emese

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .