A magyar szakemberek által is fejlesztett Hotels.com app kreativitását és dizájnját díjazták

Győzelmet aratott a 2018-as MediaPost Appy díjátadó Utazás és Turizmus kategóriájában a Hotels.com. A vállalat a nyertes mobilalkalmazást az EPAM-mal, a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalatával közösen fejlesztette – ráadásul részben Magyarországon, magyar szoftverfejlesztőkkel.

A több mint 70 millió letöltés és 4.5+ csillagos értékelés is önmagáért beszél, most azonban a felhasználók mellett a legkiválóbb és legkreatívabb alkalmazásokat díjazó MediaPost is elismerte a Hotels.com mobilalkalmazás fejlesztőinek munkáját.

Az app sokrétű szűrőrendszerrel és geolokációs eszközökkel segít a felhasználóknak a lehető leggyorsabban megtalálni a tökéletes szálláshelyet. Továbbá olyan hasznos foglalás utáni szolgáltatásokat is kínál, mint például az innovatív mobil-kulcs technológiára épülő, kulcsnélküli beléptetés, amivel megspórolható a várakozási idő a hotelek recepcióján.

A forgalmunk akár 55 százaléka érkezik jelenleg mobilkészülékről, így kiemelt fontosságú, hogy egy rendkívül felhasználóbarát alkalmazás fejlesztésébe fektessünk” – mondta Daniel Craig, a Hotels.com mobil részlegének alelnöke. Hozzátette: „Mindig keressük a határokat és a folyamatos innováció lehetőségét, így a MediaPost Appy díja óriási elismerés számunkra és technológiai partnerünk, az EPAM számára is. Természetesen folytatjuk az együttműködést, és hamarosan további újítások várhatók ezen a területen”.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy partnerünkkel, a Hotels.com-mal közösen ekkora elismerésben részesültünk. Ez is demonstrálja szakértelmünket a szoftverfejlesztésen kívül a dizájn vagyis a felhasználói élmény területén és a mobilfejlesztésben, valamint a ’big data’ és DevOps/TechOps képességeinket, amivel megvalósítjuk ügyfeleink digitális stratégiáját” – mondta Fejes Balázs (FB1), az EPAM Global Business társelnöke. „Külön büszkék vagyunk arra, hogy a programozási felület (API) egy részét, valamint a ráépülő alkalmazás Android verzióját Budapesten fejlesztettük. Nagyra értékeljük az immár több, mint 10 éves együttműködésünket a Hotels.com-mal és alig várjuk a további közös munkát.”– tette hozzá Fejes Balázs.

A Hotels.com a 2018-as Appy Utazás és Turizmus kategóriadíját a május 15-i ünnepségen vette át New York-ban.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .