A Macskaárvaház Alapítvány felhívása

Kedves követőink, támogatóink, az állatvédelemért felelősséget érzők!

Néhány évvel ezelőtt sikerrel fordultunk a nyílvánossághoz azzal, hogy akinek van műszakilag, érintésvédelmileg még megfelelő állapotú, nélkülözhető porszívója, és szívesen nekünk adná, az jellezze emailben (macskaarvahaz@gmail.com) vagy a közösségi oldalunkon. Akkor – segítségetekkel – öt tökéletes műszaki állapotú porszívó került hozzánk, amelyek évekig jól szolgálták a Macskaárvaházat.

Mint tudjátok, nálunk a mentett macskáink tesztelve, betegségenként elkülönített helyiségekben élnek, ezért aztán – a fertőzések elkerülésére – minden helyiségben külön tisztítóeszközöket, és porszívót használunk a mindennapos takarításhoz.

Így egyszerre hat porszívót üzemeltetünk és mostanra, ismét szükségünk lenne néhányra.

Akinek van nélkülözhető, még működőképes, műszaki, érintésvédelmi szempontból használható állapotú porszívója, és szívesen nekünk adná, előre is köszönjük.

Budapest térségében és Heves Vármegyében az aktivistáink könnyen el is tudnak menni érte, de természetesen annak is örülünk, ha egy kis macska simogatással egybekötve elhozzátok hozzánk Kápolnára. Természetesen porszívó felajánlásokat az ország bármely pontjából szívesen fogadunk, mert a tapasztalatok alapján mindig akad olyan állatszerető, arra járó ember, aki segít a szállításban.