A LEGO Group három új készletet mutat be, amelyeket Indiana Jones™ ihletett

Téglaépítéssel tisztelegjen Indiana Jones és az elveszett bárka rablói, valamint az Indiana Jones és az utolsó keresztes hadjárat előtt három új készlettel április 1-jén.

Az Indiana Jones™ három új készlettel tér vissza a LEGO portfóliójába, amelyek emlékezetes pillanatokat tartalmaznak a franchise-ból. A gyerekek és a felnőttek beugorhatnak az izgalom és az izgalom világába az Indiana Jones és az elveszett bárka fosztogatói és az Indiana Jones és az utolsó keresztes hadjárat legikonikusabb jeleneteinek újraalkotásával.

A 77012 LEGO® Indiana Jones™ vadászrepülőgép-hajsza építőkészlet arra ösztönzi a gyerekeket, hogy alkossanak újra egy izgalmas jelenetet az Indiana Jones és az Utolsó keresztes hadjárat filmből. Fogja meg Indiana Jones™-t és apját, Henry Jones Sr. professzort™, és pattanjon be a veterán kabrió autóba, hogy megelőzze a vadászrepülőgépet, és elkerülje az üldözést. Ez a készlet 3 minifigurát tartalmaz: Indiana Jones-t, édesapját, Henry Jones Sr.™ professzort és egy vadászpilótát a 387 darabból álló játékkészletben várt kalandokra.

A 77013 LEGO® Indiana Jones™ Menekülés az elveszett sírból építőkészlet többórás izgalmas kalandot kínál ezzel a részletes játékkészlettel, amelyet az Indiana Jones és az elveszett bárka fosztogatói című film ihletett. Segíts Indynek megkeresni a Frigyládát a kígyókkal fertőzött lelkek kútjában, és megmenekülni a hatalmas Anubisz-szobor megmászásával, és megtalálni a rejtett átjárót. Ez az interaktív játékkészlet 600 LEGO elemet tartalmaz, amely végtelen órányi szórakozást biztosít a gyerekeknek és a szülőknek.

A 77015 LEGO® Indiana Jones™ Arany Bálvány temploma építőkészlet az Indiana Jones™ örökségét ünnepli ezzel a jutalmazó építménnyel, ahol a felnőttek újraalkothatják az Indiana Jones és az elveszett bárka fosztogatói című film ikonikus nyitójelenetét. Ez a lenyűgöző, 1545 darabból álló készlet az ikonikus karakterek és jelenetek előtt tiszteleg, amelyek ha elkészültek, nagyszerűen fognak kinézni a polcon.

A rajongók 2023. április 1-től a téglaépítés végtelen sok mókáját élvezhetik a LEGO Retail Stores, a LEGO.com/indiana-jones és az összes többi nagyobb kereskedőnél.

További termékinformációk

77012 LEGO® Indiana Jones™ vadászrepülőgép üldözés

Kor: 8+
Ára 34,99 USD/34,99 €
Darabszám: 387
Elérhető: 2023. április 1

77013 LEGO® Indiana Jones™ Menekülés az elveszett sírból

Kor: 8+
Ára 39,99 USD/39,99 €
Darabszám: 600
Elérhető: 2023. április 1

77015 LEGO® Indiana Jones™ Arany Bálvány temploma

Kor: 18+
Ára 149,99 USD/149,99 €
Darabszám: 1545
Elérhető: 2023. április 1