A Helly Hansen a japán filozófia elemeit a norvég formatervezéssel ötvözi új Elements kollekciójában

A norvég székhelyű Helly Hansen – amely világszerte 140 éve működik együtt hegyi szakemberekkel és sportolókkal – küldetése továbbra is a professzionális minőségű öltözetek készítése. A hatékonyan védő esőruházatáról is ismert márka az évek során megszerzett tudását a japán formatervezéssel és filozófiával ötvözte, melynek eredményeképpen megszületett a 2018-as tavaszi/nyári Elements kollekció.

A japán filozófia öt eleméből – föld, víz,tűz, szél és éter – ihletet merítve a férfiak számára tervezett új Elements Raincoat egy egyszerű, letisztult formatervezésű, mégis technikai esőkabát. A 2,5-rétegű, pehelykönnyű, gyorsan száradó és könnyen csomagolható szövetszerkezettel rendelkező esőkabát minimalista díszítésekben és részletekben bővelkedik. A Helly Hansen termékektől elvárt vízálló, szélálló és légáteresztő képességek mellett ez az esőkabát HellyTech® Protection tulajdonsággal rendelkezik, így ideális választásnak bizonyul következő városi kalandunkhoz.

Az új W Elements Summer Coat kétrétegű kabátot szintén az öt elem filozófiája ihlette: laza hálós béléssel rendelkezik a könnyebb levegőzés érdekében, hogy a nyári esős időjárásban is kényelmesen érezhessük magunkat. A nőies szabásnak, a lágyan eső szövetnek és a minimalista szegélyeknek köszönhetően ez a kabát garantáltan az új nyári kedvencünk lesz.
Az Elements kollekció kabátjaiban úgy érezhetjük magunkat, akár a profik, miközben a stílusos megjelenésről sem kell lemondanunk.

Elements Raincoat
Összhangban a japán filozófia öt elemével, az Elements Raincoat egyszerű és letisztult formatervezéssel készült. Az öt elem minden részletben és vonalvezetésben felfedezhető. A könnyű, 2,5 HellyTech® szövet szárazon tart, miközben minimalista szegélyek és részletek gazdagítják a kabátot.
• HellyTech® Protection
• A 2,5-rétegű, könnyű, gyorsan száradó és könnyen csomagolható szövetszerkezet
• Vízálló, szélálló és légáteresztő
• Hegesztett varrások
• Tartós vízlepergető képesség (DWR)

W Elements Summer Coat
Az Elements Summer Coat a japán filozófia öt elemének megfelelően készült. Az egyszerű és letisztult kabátban mind az öt elem felfedezhető. A nőies vonalvezetésnek, a lágyan eső anyagnak, a minimalista szegélyeknek és részleteknek köszönhetően ez lesz a kedvenc nyári kabátunk.
• HellyTech® Protection
• Vízálló, szélálló és légáteresztő
• 2-rétegű szövetszerkezet laza béléssel a lehető legnagyobb kényelem érdekében
• Hegesztett varrások
• Tartós vízlepergető képesség (DWR)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .