A haverok mindenkit megfognak

A Haverok harca (Tag, hazai bemutató: július 5.) olyan dilis sztori, hogy csak egy nagyon elszállt forgatókönyvírónak juthatott eszébe – vagy a valóság szülte. A harminc éven át évenként egy hónapon át egymásnak csapdát állító, egymásra lecsapó, egymás elől menekülő baráti társaság története a nyár egyik legjobb vígjátékának ígérkezik.

– Amikor először hallottam, hogy őrülten fogócskázó felnőttekről akarnak vígjátékot forgatni, azt mondtam, hogy ez túl hiteltelen, ilyen nincs, ezt a filmet nem lehet megcsinálni – mondta erről Jeremy Renner az NBC riporterének. – Azután megmutatták nekem az igazi fogócskázók saját, házi videóit, amit a legnagyobb fogásaikról csináltak: medencében, csomagtartóból előugorva, öreg néninek öltözve… és rögtön meggyőztek. Ez a sztori egyszerre őrültködés, és közben arról szól, hogy milyen jó, ha jó barátai vannak az embernek…

– Ráadásul pár ötletüket fel is használtunk a filmben – tette hozzá a másik filmbeli fogócskázó, Ed Helms. – A temetésen való elfogás, a szülőszobába való besettenkedés… bármily hihetetlen, tényleg megtörtént… mi csak használjuk.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .