A gyilkos járat

Brad Pitt stars in Bullet Train.

Főszereplők: Brad Pitt, Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Joey King, Michael Shannon, Hiroyuki Sanada, Andrew Koji.
Zene: Dominic Lewis.
Operatőr: Jonathan Sela.
Látvány: David Scheunemann
Írta: Kotaro Isaka, Zak Olkewicz
Rendezte: David Letich

Bryan Tyree Henry and Aaron Taylor-Johnson star in Bullet Train.

A katica szerencsét hoz. Ebben bízik Katica (Brad Pitt, a peches bérgyilkos, aki csak békességre és egyszerű feladatokra vágyik. Főnöke (Sandra Bullock) ezért valami szuperegyszerűt bíz rá. Fel kell szállnia a Tokió-Kiotó szuperexpresszre, elemelni egy táskát, és leszállni. Ehhez még fegyver sem kell.

Vagy mégis?

Mert miközben Katica csak a munkáját végzi, és megpróbálja keresztülverekedni magát a szerelvényen, rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Ugyanis a vonaton robognak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek, rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. Felbukkan még egy néni, aki csak csendre vágyik, pár ampulla kígyóméreg és egy vérszomjas ikerpár, amelynek a tagjai alig hasonlítanak egymásra. És senki sem ott van, ahol lennie kellene, legkevésbé a táska. A vonat meg csak száguld…

A Deadpool 2. rendezőjének japánban játszódó akcióvígjátéka elképesztő tempót diktál, nagyon gátlástalan, nagyon vicces, és csupa zseniális színész őrültködik benne.

Mozibemutatós: 2022. augusztus 4.

Szinkronizált amerikai acióvígjáték

Gyártó: Sony Pictures Entertainment