A Garett bemutatta a férfi és női változatban is kapható Elegance RT okosóráit

A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója bemutatta legújabb férfi és női változatban egyaránt kapható okosóráit, az Elegance RT sorozatot. Az Elegance RT órák letisztult kialakításuknak köszönhetően kiválóan mutatnak bárki karján, a több színben elérhető bőr és milánói acél szíjakkal pedig bárki a saját stílusához igazíthatja az új karórákat. Az Elegance RT sorozat mindemellett IP67 víz- és porálló kialakítással rendelkezik, így akár úszásra is alkalmas.

Begurulva – Autó és kütyümustra podcast-sorozat
Aki/ami számít, arról hallhatsz!

IP67 hitelesítés

Masszív kialakításának köszönhetően a karórák IP67 hitelesítéssel rendelkeznek, így teljes mértékben ellenállnak a pornak és alacsony vízmélységig, akár 30 percen keresztül a víznyomásnak is, így akár úszás vagy más vízi edzések követésére is alkalmas.

Stílusos kialakítás

Legyen szó akár visszafogott eleganciát kereső férfiakról vagy éppen a kényelmet és a stílusos megjelenést előnyben részesítő nőkről, a Garett Elegance RT sorozat minden igényt kielégít. Az 1,28 hüvelykes LCD-érintőképernyő elegendő felületet biztosít az egyszerű vezérléshez, továbbá élénk szín- és kontrasztmegjelenítést nyújt az egyszerűbb olvashatóság érdekében.

Cikluskövetés és mozi üzemmód

A Garett Elegance RT karórákban két új üzemmódot is megtalálható. A külön bekapcsolható menstruációs cikluskövetés kifejezetten a női karórákban rejlő egyik legnagyobb plusz, amelynek egyik legnagyobb előnye az, hogy értesíti a felhasználókat a menstruáció kezdete előtti időszakban, hogy megakadályozza a kellemetlen meglepetéseket.

Az okosórák mindezen felül egy speciális mozi üzemmóddal is rendelkeznek, amely elnémítja az értesítéseket és ideiglenesen kikapcsolja a kijelzőt is. Ez a funkció nem csupán mozifilmek és színházi előadások nézése során lehet hasznos, hanem üzleti megbeszélések, családi találkozók vagy éppen zavartalan könyvolvasás esetén is kifejezetten előnyös tud lenni.

Segít, hogy aktív maradj

A Elegance RT beépített pulzus- és vérnyomásmérővel, valamint pulzoximéterrel is rendelkezik, hogy jobban odafigyelhess az egészségedre. A Garett Elegance RT folyamatosan figyeli a pulzusodat az eltérő edzésüzemmódok bekapcsolását követően, és a kiválasztott edzésforma során érzékelt terheléstől függően elégetett kalóriává konvertálja azt, ezzel lehetővé téve edzésed hatékonyságának ellenőrzését. A karóra mindemellett beépített lépésszámlálóval és inaktivitásmérővel is rendelkezik, így emlékeztet arra, hogy mindig elvégezd a napi edzésedet.

Intelligens társalkalmazás

Az Android és iOS rendszerekre is elérhető Da Fit alkalmazás lehetővé teszi aktivitásaid követését, beleértve az edzést, az alvásfigyelést, a gyaloglás során megtett távolságot, a vérnyomást, a pulzust és a napi szinten megivott víz mennyiségét is, továbbá képes azokat elmenteni a társított telefon memóriájába. Mindezen felül az alkalmazás támogatja a készülékkeresés funkciót is, így, ha véletlenül nem találnád a karórádat, a telefonos szinkronizáció segítségével könnyedén ráakadhatsz.

Elérhetőség

A Garett Elegance RT okosórák hamarosan elérhetővé válnak Magyarországon is. A naprakész árazással kapcsolatban, kérjük, keresd fel a Garett hivatalos viszonteladóit, valamint a márka helyi PR- és marketing képviseletét.