Legendás állatok Párizsban

November 8-án végre megnyílt a Varázsvilág új kapuja. Helyi idő szerint este 9:30-kor kezdődött a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, hazai bemutató: november 15.) premierje… Párizsban! A helyszín nem véletlen: bár a történet New Yorkot, Londont és persze a Roxforti Boszorkány- és Varázslóképzőt is érinti, a legtöbb jelenet itt játszódik.

A vörös szőnyegen természetesen végigvonult az összes főszereplő, jó és rossz varázslók meg muglik vegyesen: ott volt Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Brontis Jodorowsky, Jude Law valamint a Harry Potter-világ (és e film) megalkotója: J.K. Rowling.

Az itt jelenlévő sztároknál és sikongatásban minden korábbi rekordot megdöntő rajongóknál talán csak azok a kiválasztottak boldogabbak, akik már a múlt vasárnap részt vehettek az új Legendás állatok vetítésén. Eddig olyanok voltak ők, mint egy titkos társaság: a #ProtectTheSecrets (őrizd a titkot) hashtages jelvényről ismerték fel egymást, amelyen a Halál Ereklyéinek jele is ott díszeleg: hiszen meg kellett esküdniük, hogy nem árulják el senkinek a Grindelwald bűntettei-ben a nézőket váró nagy meglepetéseket. A premieren részt vevő több sztár is arra kérte a moziba menőket: ne rontsák el az utánuk jövők örömét, bármilyen izgatottak is miatta, őrizzék meg maguknak a film váratlan fordulatait!

IC Press