Megfizethető luxus karácsonyra

Hozzuk a legjobb formánkat!

A megfelelő karácsonyi ajándékok beszerzése, az ünnepi menü megtervezése és a lakás feldíszítése mellet fontos, hogy magunkra is szánjunk időt: ajándékozzunk magunknak szépséget karácsonyra! Nem kell vagyonokat elkölteni az orvos-esztétikai szalonokban, hogy teljesen megújuljunk, lepjük meg magunkat az év végén – a jól megérdemelt, megfizethető luxussal.

Mezoterápia: megerősödik a bőr, lassul az öregedés

Tűs mezoterápia esetében egy vékony tűn keresztül juttatják a bőrfelszín alá a megfelelő mennyiségű hatóanyagot. A kezelés megerősíti a bőrt, valamint visszaállítja vitalitását és egészséges szerkezetét.

“A sok apró tűszúrás és az esszenciális tápláló anyagok elősegítik a kollagén és az elasztikus rostok termelődését a bőrben. A kezelés gyorsítja a sejtek anyagcseréjét, javítja a bőr minőségét, így a bőr puhábbá, teltebbé, simábbá és fiatalosan hamvasabbá válik. Mélyen hidratálja a bőrt, melynek köszönhetően a ráncokat kisimítja, lassítja az öregedési folyamatokat és eredményesen kezelhetőek vele a pigmentációs problémák, mint a májfoltok vagy a szeplők” – mondja Dr. Parrák Zita a New Beauty Orvosi Esztétika és Anti-aging Központ vezetője.Botox: a ráncok halványodnak, megszűnnek

A botox kezelés látványos és egyben fájdalommentes módszer, hatása 7-10 nap alatt teljesedik ki, melynek segítségével a felületesebb ráncok csaknem teljesen megszűnnek, a mélyebbek pedig látványosan sekélyebbé válnak. A népszerű eljárás kiváló lehetőség a sokkal drágább plasztikai sebészeti beavatkozásoknál, az eredmény pedig valóban szemmel látható.

“A botox kezelés elsősorban a dinamikus, vagyis a glabella, homlok és szem-környéki izmok által okozott ráncok esetében eredményes. Ezek a következők: a szem körül kialakuló szarkalábak, a szemöldökök közötti függőleges ráncok, az úgynevezett haragos ráncok és a homlokráncok” – mondja a szakember. A 15-20 perc alatt elvégzett kezelés hatása mintegy 3-4 hónapig tart, majd ezután újra megismételhető.

Bőrfiatalítás injekciós beavatkozások nélkül

Dr. Parrák Zita, orvos-esztétikai specialista szerint a hyamatrix hyaluronplasztika is nagyon szép esztétikai élményt nyújt, hisz nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem lassítja az öregedési folyamatokat. A kezelés után csökken a ráncok száma, tapasztalható az azonnali lifting-hatás.

“A kezelés célja a hidratálás, a regeneráció, a bőr újramodellezése, illetve a bőr metabolikus folyamatainak aktiválása. Ajánlott a kezelést a nagyobb alkalmak, ünnepek előtt igénybe venni, hogy gyönyörűen ragyogjon az arcbőr az eseményen” – mondja a szakember.

Forrás: New Beauty, purecom
Fotók: Pinterest