20 éve a piacon a Dell Precision

Nagy teljesítményű munkaállomásokkal jubilál a márka

  • A Dell Precision 20 éve kínál nagyszerű gépeket nagyszerű elmék számára

  • A toronykivitelű és rackszekrénybe szerelhető új, nagy teljesítményű Dell Precision munkaállomások a piacon elsőként kínálnak élvonalbeli technológiákat, például mesterséges intelligenciát és gépi tanulási technikákat a komplex, kreatív munkavégzéshez

  • A Dell bemutatta 20 éves jubileumi kiadású Precision 5520 munkaállomását, valamint a Dell Canvast

A Dell Precision 20 éves jubileuma alkalmából a Dell bemutatta Precision asztali munkaállomás-portfóliójának legújabb termékeit, a Dell Precision 5520 mobil munkaállomás különleges jubileumi kiadását, valamint a digitális alkotói munkához tervezett új Dell Canvast is.

Az ügyfelek és partnerek a SIGGRAPH 2017 konferencián találkozhattak először a Dell következő generációs asztali munkaállomás-portfóliójával: a minden korábbinál kreatívabb munkafolyamatokat kínáló, kívül-belül megújult Dell Precision 5820, 7820 és 7920 toronykivitelű modellekkel, valamint és a 7920 rackszekrénybe szerelhető eszközzel.

A három új Dell Precision torony innovatív és rugalmas házban kínálja a legújabb Intel® Xeon® processzorok, a következő generációs Radeon™ Pro Graphics és a csúcsteljesítményű NVIDIA® Quadro® professzionális grafikus kártyák által biztosított számítási kapacitást. A professzionális szoftveralkalmazásokra tanúsított új tornyok konfigurációjuknak köszönhetően tökéletesen boldogulnak a legkomplexebb projektekkel, például VR-tartalmak készítésével is. Az exkluzív Dell Reliable Memory Technology Pro-nak (megbízható memóriatechnológia, RMT) köszönhetően a memóriaterhelések nem akasztják meg a munkafolyamatokat. A szintén exkluzív, szabadalmaztatott Dell Precision Optimizer (DPO) technológiával pedig a munkaállomások teljesítménye az igényelt hardver- és szoftverkombinációhoz igazítható.

A teljes mértékben testreszabható konfigurációnak köszönhetően szinte bármilyen terhelés rugalmasan kezelhető, például:

  • A legfrissebb Intel® Xeon® processzorok kiváló választást jelentenek a mesterséges intelligencia (AI) számára, amely gyors teljesítményt biztosít változó munkaterhelések számára, beleértve a gépi tanulás (ML) és a mély tanulás (DL) következtetési és tanulási folyamatait. Az AI-t használó ügyfelek számára az új Dell Precision torony munkaállomások pedig lehetővé teszik, hogy a meglévő Intel infrastruktúrájukhoz optimalizált szoftvert használják.

  • Az NVIDIA Quadro® GP100 a kognitív technológiák (pl. DL és ML alkalmazások) teljesítményfejlesztését és telepítését is lehetővé teszi. Az egyéb NVIDIA Pascal GPU-opciók – mint a HBM2 memória és az NVLink technológiáksoha nem látott teljesítményt és képességeket kínálnak a professzionális felhasználóknak, hogy a számítógépes tervezés (CAE) során a legkomplexebb terveket és élményszerű VR-környezeteket hozhassák létre.

  • A gyors HBM2 memóriával és a 2 TB SSD meghajtóval felszerelt Radeon™ Pro SSG grafikus gyorsítás valós idejű 8K felbontású videószerkesztést és lejátszást tesz lehetővé – a masszív adatkészleteket feldolgozni képes nagy teljesítményű számítási kapacitásnak, valamint a nagy méretű projektek korábban nem látott teljesítményű renderelésének köszönhetően. Az Adobe Premiere Pro™ és az Adobe After Effects™ programokban jelenleg előzetes verzióként elérhető egy olyan teljesen integrált Radeon Pro SSG API-megoldás, amelynek használatával a kreatív szakemberek könnyedén átléphetnek számos jelenlegi szerkesztési és lejátszási korlátot.

A Dell Precision 7920 rackszekrénybe szerelhető munkaállomás ideális a biztonságos munkavégzéshez, és 2U méretben ugyanazt a teljesítményt és skálázhatóságot biztosítja, mint a Dell legnagyobb teljesítményű toronyállomása. 

A Dell Precision munkaállomások két évtizedes történetére visszatekintve jól látható, hogy eszközeink képességei, hitelesített és optimalizált szoftverekkel, valamint ügyfeleink kreativitásával társítva hihetetlen eredményeket értek el. A Dell Precision munkaállomás-család új tagjaival ügyfeleink felkészülhetnek a következő nagy technológiai forradalomra, amely megváltoztatja az eddig üzleti modelleket, és felforgatja az iparágakat” mondta Rahul Tikoo, a Dell Precision munkaállomásokért felelős alelnök és vezérigazgató.

A SIGGRAPH 2017 konferencián a Dell a várva várt Dell Canvast is bejelentette, amely jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban elérhető, és innen fog szélesedni az országok köre a közeljövőben. A Dell Canvas a professzionális tervezésnek köszönhetően természetes élménnyé varázsolja a kreatív digitális munkavégzést. A termék része egy, az asztalon vízszintesen elhelyezhető, 27 hüvelyk képátlójú QHD érintőképernyő, amely az ügyfelek meglévő számítógépes ökoszisztémája és a Windows 10 legújabb alkotói frissítése támogatásával csodákra képes. A képernyőt kiegészítő digitális toll rendkívüli tapintási pontosságot nyújt, és a totemgesztusoknak köszönhetően különféle menüket és billentyűparancsokat képes kezelni. A Dell Canvast az iparág legfontosabb professzionális alkalmazásai már most támogatják.

A Dell Precision 20 éves jubileuma alkalmából a Dell bemutatta a díjnyertes Dell Precision 5520 mobil munkaállomás limitált kiadású jubileumi modelljét is, amely már elérhető a hazai forgalmazóktól, valamint a Dell.com oldalon. A Dell Precision 5520 Anniversary Edition a Dell legvékonyabb, legkönnyebb és legkisebb mobil munkaállomásának korlátozott ideig elérhető, exkluzív változata: kemény, eloxált alumíniumból készült, csiszolt, fémes házzal, vadonatúj Abyss színben, ujjlenyomatmentes bevonattal.

A termékcsalád első tagja, a Dell Precision 400 munkaállomás 1997-es megjelenése óta a Dell Precision modellek azzal a céllal készülnek, hogy a műszaki és kreatív szakemberek igényeinek maximális kiszolgálásával segítsék a legkülönfélébb iparágak átalakulását és megreformálását.

Elérhetőség

  • A Dell Precision 5820, 7820 és 7920 toronykivitelű, valamint a 7920 rackszekrénybe szerelhető munkaállomások 2017. október 3-tól rendelhetők a Dell.com/Precision oldalon.

  • A Dell Canvas egyelőre az Amerikai Egyesült Államokban érhető el, innen fog szélesedni az országok köre a közeljövőben.

  • A Dell Precision 5520 Anniversary Edition már elérhető a hazai piac forgalmazóktól.

További források

  • További információkért látogasson el a következő webhelyre: Dell.com/PrecisionAnniversary

A Dellről:

A Dell megteremti a hatékony munkavégzés, a biztonságos kapcsolódás és az együttműködés feltételeit. Mindezt díjnyertes számítógépek, laptopok, 2 az 1-ben modellek, vékonykliensek, munkaállomások, a különleges környezetre tervezett Rugged eszközök, monitorok, biztonsági megoldások és szolgáltatások segítségével biztosítja. A Dell Technologies részeként a Dell világszerte 180 országban támogatja felhasználóit az iparág legátfogóbb és leginnovatívabb végfelhasználói termékkínálatával.

A magyar nyelvű Facebook oldal elérhetősége: http://www.facebook.com/Dell.Magyarorszag