Zsédenyi Adrienn: „Szeretem a feltűnő darabokat, ugyanakkor a visszafogottság is jellemez”

Olaszos temperamentum és romantika jellemzi a Pinko új őszi-téli kollekcióját

Zsédenyi Adriennel, Juhász Annával és Kiss Eszterrel mutatta be legújabb, öt különböző trendre építő 2017/18. őszi-téli darabjait a Pinko új belvárosi üzletében.

Nagyon boldog vagyok, hogy júliusban átadhattuk a Pinko üzletét, mely a belváros közepén, a patinás Andrássy úton nyílt. A Pinko legkiemelkedőbb értékei a kreativitás, az innovatív szemlélet, a minőség és megújulás, mely az új őszi-téli kollekció is maximálisan tükröz. A legújabb outfiteket is a különleges hangulat, az eredetiség és a bájos nőiesség teszi egyedivé. A márka lényege az önkifejezés, a „micsoda nő” effektus közvetítése az épp aktuális hangulaton, ruhadarabokon keresztül. Erre épít a 2017/18. őszi-téli Pinko kollekció is”mesél az olasz divatmárka legfőbb jellemzőiről a Pinko magyarországi cégvezetője, Kocsis Rozália.

A különleges divatesten a mindig stílusos énekesnő, Zséda is megjelent, aki egy csodálatos Pinko ruhában vonzotta magára a tekinteteket.

A színpadon és a magánéletben is gyakran hordom a Pinko ruháit, ugyanis mindig megtalálom azokat a darabokat, melyek éppen a legjobban jellemeznek. Ha feltűnőre vágyok, akkor azt kapok, ha egyszerűre, akkor azt. Sportos és nőies egyben, és ez a kettősség rám is jellemző. A mostani szettem az őszi, a pillanatnyi hangulatom miatt választottam, megidézi a keleti kultúrát, a lazaságot is magában hordozza, miközben az élénk színek mozgalmassá teszik. Szinte bármelyik ruhát el tudtam volna képzelni magamon, de most ez lett a nyerő” – mosolyog Zséda.

A kollekció bemutatóján Juhász Anna, magyar irodalmár és Kiss Eszter, népszerű influencer is egy-egy gyönyörű és egyben vagány Pinko szettben varázsolta el a vendégeket.

A divat és a ruhák iránti rajongásom egész kiskoromban kezdődött. Édesanyám elegáns kosztümjeiben és ruháiban a tükör előtt képzeltem el, milyen leszek nagylányként, vártam, hogy én is felvehessem ezeket a darabokat. Gimnazista koromban édesapám öltönyeit is beszűkítettem, átalakítottam, és színes blúzokkal vettem fel. Egyetem alatt már Rómában élve belekerültem a divat körforgásába, és tanulmányaim mellett sokat foglalkoztam a divattal is. Mindig abban hittem, hogy a belső és külső szépségre egyaránt figyelni kell” – kezdi Juhász Anna.

Szeretném hirdetni, hogy a divat, a ruhák sokat tesznek hozzánk, ugyanúgy jó megtalálni a személyiségünket tükröző darabokat, mint egy könyvet, ami akár egész életünkben üzen nekünk. A PINKO minden egyben, ami számomra fontos a divatban: stílusos, fiatalos, minőségi, néha letisztult, sokszor egy különleges “csavar” teszi egyedivé és felismerhetővé darabjait. Évek óta figyelem  itáliai útjaimon a márkát, ami ruhái mellett kiegészítőivel, így a számomra a szabadságot mintázó madaras táskáival is abszolút kedvenc! Örülök, hogy már itthon is betérhetek márkaboltjukba. Az estre választott Pinko darabokban a személyiségem tükröződik: a fekete ceruzaszoknya ruhatáram alapja színpadon és magánéletben is, a gyönyörű virágos top a természet iránti rajongásomat és a nőiességet hozta az estére nekem”mesél a divattal való kapcsolatáról Juhász Ferenc, költő lánya.

Kiss Eszter, a Look of the year modellverseny közönségdíjasa, mostanában ismerte meg a márkát, viszont szerelem volt első látásra. Eszter azért is szereti az olasz divatmárkát, mert stílusos, vagány és a darabok változatosan kombinálhatóak, így nem kell attól tartania, hogy valaki ugyanabban az összeállításban sétál szembe vele az utcán.

A Pinko modern, eklektikus őszi-téli kollekciójában keverednek az elegáns és vakmerő jegyek. Az outfitek az ellentétek találkozására építenek: a fakó színek élénk árnyalatokkal fonódnak össze, az oversize a testhez simuló darabokkal mosódik egybe, ami igazi luxushangulatot kölcsönöz a Pinko-kollekcióknak. A 90-es évek sportos tréningjei mellett helyet kap az elegáns fekete, a megunhatatlan virágminta, de a puha kötöttek és a pufidzseki sem hiányozhat a polcokról.

A 2017-18-as őszi-téli szezon színei a márkánál az élénksárgától a pinken, vörösön át a fáradt földszíneken keresztül az éjfeketéig vezetnek, az anyagok közt a jacquard, a farmer, a borjúbőr és a tweed tarol. Nincs is divatosabb, mint az underground pop-, techno- vagy rock-szcéna divatját couture darabokkal kombinálni. A kontrasztos szettek ötvözik a légy nőiességet és a nagyvárosi lüktetést, ami kifejezetten izgalmas párosításokhoz vezet. A Pinko híres, Love táskakollekciója is megújul, ugyanis romantikus virág-és csillagminták, gyöngyös hímzések teszik még játékosabbá” – mutatja be az új őszi-téli kollekciót Kocsis Rozália.