Zimány Linda elárulta, miért tekinti példaképként az édesanyára

A Manna FMValódi Nők” című reggeli rádióműsorában járt Dr. Zimány Linda, akit több nőtársa, Balázs Andrea, Pálfi Éva és Argyelán Kriszta faggatott arról, mit gondol a mai nőkről,
Hogyan vélekedik az anyaságról, s kik a példaképei.

A jogászként is helytálló Linda jókedvűen gyönyörű mesélte Balázs Andiéknak, hogy hamarosan 38 éves, és emiatt sokszor veszi a nőket, a nőiességét. Akár a sajátját is. A social médiában is gyakran megjelenik modellt persze gyakran kérdezik, mennyire nehéz szép nőnek lenni ?


– Minden nőnek nehéz. És tudom, hogy ez klisének hangzik, de nem szeretem azt a szép nő kifejezést, mert tudom ugyan, hogy rólam sokan mondják ezt a gyerekkorom óta, de én nagyon sokszor nem látom magam olyan szépnek, mint mondjuk egy másik nőt, akit lehet, hogy más nem – mesélte Zimány Linda a Manna FM-en, ahol az is szóba került, kiket tekint és miért példaképnek az életében?


– Ott vannak például azok a nők a baráti körömben, akik nemrég szültek: felnevelni egy gyereket hatalmas dolog, ezért úgy nézek rájuk, mint egy istennőre, mintha engem szült volna! Igen, ez kemény! Nekem még nincs, de remélem, hogy hamarosan lesz! – tette hozzá a szőkeséget, aki határozottan felnéz az édesanyákra, ahogyan azokra a nőkre is, akik a munkájuk miatt nőttek nagyra a szemében.


– Rengeteg jogász kolléga van, aki nő létére fantasztikus szerepet tudott kivívni magának egy
elférfiasodott munkahelyen: a bírónőkre gondolok itt. Emlékszem, még gyakorlaton voltam, mindig tátott szájjal néztem őket a bíróságon, micsoda komoly szerepük van. Aztán nyilván ott vannak olyan világsztárok, mondjuk Oprah, aki rengeteget jótékonykodik, rengeteget dolgozik, odafigyelnek rá az emberekre. Ha ő mond valamit, az tud változtatni a dolgokon! – fűzte hozzá Zimány Linda.

2024 Linda tervei szerint egy nagy fordulatot is hozhat az életében.
– Az elmúlt 15 évben üzletileg nem volt nagy izgalom körülöttem, minden olyan stabilan, szépen ment előre, de én szeretem az izgalmakat! Most úgy érzem, hogy ez az év ez meg fogja hozni az áttörést, most nagyon zizeg bennem valami – beszélt szűkszavúan az üzletasszony a terveiről, amelyekről hamarosan többet is elárul majd. Egyet Linda biztosan tud az idei évre nézve: újra szabja a határokat maga körül, és rengeteget dolgozik a saját lelki fejlődésén, hogy sikeresebb legyen az életében.

A nők valódi vágyait semmibe veszik a reklámok