Wonder Wheel – Az Óriáskerék

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Wonder Wheel

Írta és rendezte: Woody Allen

Főszereplők: Kate Winslet, Jim Belushi, Justin Timberlake, Juno Temple

Operatőr: Vittorio Storaro

Producer: Erika Aronson, Letty Aronson, Edward Walson

Vágó: Alisa Lepselter

Gyártó: Amazon Studios

Korhatár: 16

Woody Allen legújabb, az ’50-es években játszódó filmben négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában. Az érzelmileg labilis Ginny (Kate Winslet – A felolvasó, A szabadság útjai), aki korábban színésznő volt, most pincérnőként dolgozik. Férje, Humpty (Jim Belushi – Kutyám, Jerry Lee, Jim szerint a világ), egy szedett-vetett körhintát üzemeltet több-kevesebb sikerrel, Mickey (Justin Timberlake – Rossz tanár, Barátság extrákkal), a fiatal életmentő arról álmodozik, hogy író lesz belőle, a fiatal Carolina (Juno Temple – St. Trinian’s, Bakelit), Humpty lánya pedig, bár régóta elhidegült apjától, most kénytelen a házában meghúzni magát, miután gengszterek elől menekül.

Woody Allen a rá jellemző humorral beszél szenvedélyről, erőszakról, árulásról, miközben elkalauzolja a nézőt New York egyik utánozhatatlan hangulatú városrészébe, ahol 1916 óta a mai napig ugyanaz a cég árulja a hot dogot, és 1927 óta működik a hullámvasút.

A Wonder Wheel – Az óriáskerék az első nagyjátékfilm, amit az Amazon önállóan gyártott és forgalmaz. Magyarországon feliratosan fut majd a mozikban.

Amerikai bemutató: 2017. december 1.

Hazai premier: 2017. december 7.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .