Weisz Fanni modellként a Marie Claire Fashion Days kifutóján

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Mosolygós lány és elbűvölő díva egy személyben

Weisz Fanni igazi THEFOUR nő, aki természetes bájával, őszinteségével és pozitív kisugárzásával bárkit levesz a lábáról. A 9. Marie Claire Fashion Daysen Fanni modellként debütál a Várkert Bazár kifutóján.

Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam ezt a különleges felkérést, a ruhapróbán szuperül éreztem magam. Három különböző szettet próbálhattam fel, az egyik egy elegáns, hosszú fekete ruha volt, a másik egy narancsszínű ruha fekete kabátkával, a harmadik pedig egy speciális lézer gravírozás technológiával készült farmer egy Motivated feliratú piros pulcsival, amely a laza, sportos énemet hozta elő. Otthonosan mozgok a kifutón, négy évvel ezelőtt egy nagyobb divateseményen már kipróbáltam magam ebben a szerepben, így most magabiztosabban, de ugyanolyan izgatottan készülök az estre. Számomra az a legfontosabb, hogy amit felveszek, az kényelmes és alkalomhoz illő legyen. Ez mindhárom outfitnél megvalósult, bár ha egyet mégis ki kellene emelnem, akkor az a feliratos pulóver, amelynek a szövege egyértelműen engem jellemez: mindig motiválnunk kell magunkat, hogy elérjük a céljainkat” – mondja mosolyogva Fanni, akit a ruhapróbára legfőbb motivátora, párja, Hajmásy Péter is elkísért.

A THEFOUR márka 2010-ben tűnt fel a divat világában, azóta töretlen a csapat lelkesedése. Hordható darabokat terveznek, és megpróbálják lerombolni a divatiparra aggatott sztereotípiákat.

Az új kollekció sokkal őszintébb, szeretnénk ugyanis szakítani a hagyományokkal, átlépni a határokat, és minél inkább az emberek egyéniségét hangsúlyozni a szetteken keresztül. Nagyon örülünk, hogy idén is ott lehetünk a Marie Claire Fashion Days kifutóján, ahol igazi THEFOUR termékeket mutatunk be, nem csak és kizárólag a szezon darabjain keresztül. A mindennapi ember mindennapi viselete kerül előtérbe, ezért is népszerű termékünk a pulóver, amelyet pozitív szövegekkel teszünk még egyedibbé. Örülünk, hogy Fanni vezeti majd fel az új kollekciónkat, ugyanis ő egy igazi THEFOUR nő, határozott, ambíciózus, akivel maximálisan tudunk azonosulni” – mesél a márkáról Kormos Zsófi tervező.

Fanni siketként teljesen felvállalja magát, őszinte és motivált, aki ezt a motivációt át is tudja adni másoknak. Szeretjük, hogy úgy mutatja meg magát, ahogy a valóságban éli a mindennapjait. Arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy attól még, hogy ő siket, semmiben sem különbözik a többi embertől. Fannin bármi remekül áll, ott lakozik benne a díva, de a mosolygós lány is, és ez a kettő kitűnően kombinálható. A kifutón is a kontrasztokra építünk majd, mindenképpen egy olyan outfitet állítunk neki össze, amelyben az elegancia, a lazaság és a THEFOUR nő olvad egybe, de hogy pontosan miben lép majd Fanni a kifutóra, és milyen extrával készül, az kiderül november 17-én a Marie Claire Fashion Daysen” – teszi hozzá Gálvölgyi Anett, Zsófi tervezőtársa.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .