Weisz Fanni modellként a Marie Claire Fashion Days kifutóján

Mosolygós lány és elbűvölő díva egy személyben

Weisz Fanni igazi THEFOUR nő, aki természetes bájával, őszinteségével és pozitív kisugárzásával bárkit levesz a lábáról. A 9. Marie Claire Fashion Daysen Fanni modellként debütál a Várkert Bazár kifutóján.

Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam ezt a különleges felkérést, a ruhapróbán szuperül éreztem magam. Három különböző szettet próbálhattam fel, az egyik egy elegáns, hosszú fekete ruha volt, a másik egy narancsszínű ruha fekete kabátkával, a harmadik pedig egy speciális lézer gravírozás technológiával készült farmer egy Motivated feliratú piros pulcsival, amely a laza, sportos énemet hozta elő. Otthonosan mozgok a kifutón, négy évvel ezelőtt egy nagyobb divateseményen már kipróbáltam magam ebben a szerepben, így most magabiztosabban, de ugyanolyan izgatottan készülök az estre. Számomra az a legfontosabb, hogy amit felveszek, az kényelmes és alkalomhoz illő legyen. Ez mindhárom outfitnél megvalósult, bár ha egyet mégis ki kellene emelnem, akkor az a feliratos pulóver, amelynek a szövege egyértelműen engem jellemez: mindig motiválnunk kell magunkat, hogy elérjük a céljainkat” – mondja mosolyogva Fanni, akit a ruhapróbára legfőbb motivátora, párja, Hajmásy Péter is elkísért.

A THEFOUR márka 2010-ben tűnt fel a divat világában, azóta töretlen a csapat lelkesedése. Hordható darabokat terveznek, és megpróbálják lerombolni a divatiparra aggatott sztereotípiákat.

Az új kollekció sokkal őszintébb, szeretnénk ugyanis szakítani a hagyományokkal, átlépni a határokat, és minél inkább az emberek egyéniségét hangsúlyozni a szetteken keresztül. Nagyon örülünk, hogy idén is ott lehetünk a Marie Claire Fashion Days kifutóján, ahol igazi THEFOUR termékeket mutatunk be, nem csak és kizárólag a szezon darabjain keresztül. A mindennapi ember mindennapi viselete kerül előtérbe, ezért is népszerű termékünk a pulóver, amelyet pozitív szövegekkel teszünk még egyedibbé. Örülünk, hogy Fanni vezeti majd fel az új kollekciónkat, ugyanis ő egy igazi THEFOUR nő, határozott, ambíciózus, akivel maximálisan tudunk azonosulni” – mesél a márkáról Kormos Zsófi tervező.

Fanni siketként teljesen felvállalja magát, őszinte és motivált, aki ezt a motivációt át is tudja adni másoknak. Szeretjük, hogy úgy mutatja meg magát, ahogy a valóságban éli a mindennapjait. Arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy attól még, hogy ő siket, semmiben sem különbözik a többi embertől. Fannin bármi remekül áll, ott lakozik benne a díva, de a mosolygós lány is, és ez a kettő kitűnően kombinálható. A kifutón is a kontrasztokra építünk majd, mindenképpen egy olyan outfitet állítunk neki össze, amelyben az elegancia, a lazaság és a THEFOUR nő olvad egybe, de hogy pontosan miben lép majd Fanni a kifutóra, és milyen extrával készül, az kiderül november 17-én a Marie Claire Fashion Daysen” – teszi hozzá Gálvölgyi Anett, Zsófi tervezőtársa.