VIVE Cosmos XR


A VIVE Cosmos XR szintén egy, a következő önálló eszközökből álló sorozatból, és ugyanúgy az alap
Vive Cosmos-szal is kompatibilis, moduláris előlappal érkezik, az élmény, amit most először tesz elérhetővé a Vive Cosmos eszközön pedig nem más, mint a kiváló minőségű XR átviteli kamerák. Az idei év második felében várható a fejlesztőknek szánt eszköz megjelenése, a Vive Cosmos közel tökéletes látvány-átvitelt biztosít, amely a VR kijelző legnagyobb részét használja (akár 100 fokos belátási szöggel), ezzel biztosítja a való és a virtuális világ egymásba integrálását.

Például a Vive Sync, a vállalat kollaborációs eszköze integrálni fogja a Vive Cosmos XR funkcionalitását, így a virtuális objektumokat valós környezetben lehet majd megjeleníteni, ez pedig tovább szélesíti a VR- alapú meetingekben rejlő lehetőségeket.

A kiváló minőségű átviteli kamerákkal a Vive Cosmos XR kombinálja a való világ látványának éles kontúrjait, összemosva ezeket a virtuális valóságéval. A Vive Cosmos XR eszközre vonatkozó további információk a következő GDC konferencia után lesznek elérhetőek.

Előrendelés és további információ
A Vive Cosmos Elite március 4-től lesz előrendelhető a hazai kiskereskedelmi hálózatban oldalon. A többi, Vive Cosmos sorozatba tartozó termék elérhetőségéről és áráról szóló pontos információk majd a jövő hónapban lesznek elérhetőek. További információkért látogasson el a www.vive.com/product oldalra