Virtuális közös térkép app indult

Néhány hét alatt szinte megduplázódott az AmpeGo fantázianévre hallgató alkalmazás felhasználóinak száma. A szoftver magyar fejlesztői egy minden korábbinál összetettebb, mégis egyszerűen kezelhető, Androidra és iOS-re egyaránt letölthető alkalmazást adnak ingyen a kezünkbe.

A magyar startup által kifejlesztett applikáció egyik leghasznosabb szolgáltatása a valós idejű traffipax- és baleset-előrejelzés, amely a hivatalos rendőrségi információk mellett a felhasználók adataira is támaszkodik a virtuális közös térképen.

A program akkor is hangjelzéssel figyelmeztet a traffipaxokra, ha éppen kihangosítva telefonálunk az autóban. Ehhez még a GPS-t sem kell bekapcsolni, mert a szoftver cellainformációk alapján dolgozik, így kíméli a telefonunk akkumulátorát is.

A nyitólapon a közösséghez csatlakozott üzletek legfrissebb akció láthatóak, de a program a parkolást is megkönnyíti azáltal, hogy a legközelebb parkolóhoz navigálja a felhasználót. Megkímélhetjük a pénztárcánkat is, az AmpeGo segítségével ugyanis már 15 százalékos kedvezményt kaphatunk a fővárosban.

Az AmpeGo-n néhány mozdulattal a felhasználók elé tárul a legközelebbi éttermek listája, és közvetlenül az alkalmazásból hívhatjuk fel az általunk kiválasztott boltot bármilyen kérdéssel, problémával. Az alkalmazásban összegyűjtötték az ATM-ek helyeit, így nem kell az automata keresgélésével hosszabb időt eltöltenünk, ha ismeretlen környéken járunk és pénzt szeretnénk felvenni.

A szoftver megálmodói szerint az AmpeGo-val átlagosan 11.4 százalékkal olcsóbban vásárolhatunk, a több mint 1300 cégnél pedig másfél millióan fizethetnek az EDC és EVDSZ kedvezménykártyáival. Rögzíthető az appban az összes kedvezmény- vagy hűségkártya elő- és hátlapja, valamint vonalkódja, így vásárláskor a készülék képernyőjéről leolvasható minden fontos információ. A kártyákat felhőben is tárolhatjuk, tehát egy esetleges készülékcsere vagy újratelepítés esetén is megmaradnak a már rögzített adatok.

Az applikáció néhány kattintás után megmutatja minden település főbb nevezetességeit, múzeumait, látnivalóját, eseményét és koncertjeit is, sőt, rákereshetünk a közelben lévő gyógyszertárakra, rendőrkapitányságokra és állatorvosi rendelőkre is.

A partnercégeknek nem kell saját applikációt fejleszteniük, hiszen egy online irodából sajátjukként kezelhetik az AmpeGo tartalmait. A vállalatok gyakorlatilag azonnali, közvetlen üzenetet küldhetnek mindenről a célközönségnek, a felhasználók pedig perceken belül értesülhetnek a cég aktuális akcióiról és slágertermékeiről is. Mindezért a vállalkozásnak olyan összeget kell fizetnie, amelynél nagyságrendekkel többet spórolhat az AmpeGo használatával.
Az alkalmazás teljes adminisztrációs, feltöltési és marketingfelületet biztosít minden önkormányzatnak.

Az AmpeGo a közeljövő egyik legdinamikusabban fejlődő közösségét építi ki, ahol a felhasználók egymást és a biztonságos közlekedést segítik a turizmussal ötvözve.

Bővebb információ: https://www.ampego.com/banner/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .