Világnézetéről írt balladát a rebellis GAYLE

GAYLE megosztotta az „god has a sense of humor” című dalát, amely új megvilágításba helyezi a fiatal platinalemezes dalszerző/előadó világról alkotott képét. Akárcsak korábbi zenéinél most is egy introspektív, kompromisszumokat nem tűrő és ellenállhatatlan darabot kapunk!

Ebben a hónapban ünnepelte a nashville-i vadóc kétszeres platinaminősítésű, áttörő slágerének, az „abcdefu” egyéves évfordulóját. GAYLE az apropóból, és közelgő albumának érkezését előrevetítve adta ki legutóbbi „indieedgycool” című zenéjét, amelyben az énekesnő kendőzetlenül dolgozza fel a nem várt sikert és az őt ért támadásokat. A felvételt azonnali tapssal fogadták a kritikusok, akik többek közt „egy játékosra, mégis harapósra sikerült, klassz rockszám”-ként aposztrofálták. 

A tinédzserkori élményeket összefoglaló új albummal készül az alt-pop sztár, amelyről újabb előfutárt, a „god has a sense of humor” című szerzeményt hallhatjuk. Egy jóval sérülékenyebb, líraibb track született, GAYLE elmondása szerint akkor keletkezett: „Amikor megbékéltem azzal a gondolattal, hogy reménykedjek a világban és higgyek az emberiségben. Nem tudom, hogy több jó van-e a világon, mint rossz, és ez nyugtalanító számomra. Soha életemben nem volt vallásom, és soha nem volt fogalmam arról, hogyan működik a világ, ami segítene megérteni, miért vannak a dolgok úgy, ahogy vannak. Ez a szám volt az első próbálkozásom, hogy megértsem, hogyan működik a világ, és ne gyűlöljem.”

Az ’a study of the human experience volume two’ október 7-én, pénteken jelenik meg, addig is hallgasd meg a legújabb előfutárt itt: https://www.youtube.com/watch?v=Rw3Mz7NecHc&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=5