Vesd be az ágyad

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

William H. McRaven
Vesd be az ágyad

Katonadolgok, amik megváltoztathatják az életed… és talán a világot is.

T.H. White: Üdv néked, Arthur, nagy királyWilliam H. McRaven tengernagy, az amerikai fegyveres erők Különleges Műveleti Parancsnokságának vezetője, a haditengerészet SEAL-kommandójának egykori tagja évzáró beszédet tartott hajdani alma matere, a Texasi Állami Egyetem végzősei előtt. Szavait azóta több mint 10 millióan hallgatták meg az interneten. A beszéd visszatérő motívuma utal az egyetem egyik jelmondatára: „Ami itt kezdődik, az megváltoztatja a világot”.

A tengernagy inspiráló hatású könyvében személyes hangvételű történeteket mesél magáról és a katonai szolgálat alatt megismert emberekről, akik a nehézségek közepette is elszántan, becsületesen és bátran tették a dolgukat. Az optimista és időtlen könyv egyszerű és bölcs tanácsai, buzdító szavai abban segítik a fiatalokat, vezetőket, férfiakat és nőket, hogyan lehet a SEAL-kommandósok hozzáállásával a hétköznapi élet legnehezebb pillanataiban is még többet kihozni magunkból.

Oldalszám: 168 oldal
Méret: 130 x 198 mm
Kötés: Kartonált
Ár: 2490 Ft
Kedvezményes ár a lira.hu-n: 1992 Ft
ISBN: 978 615 5783 180Megvásárolható itt.

Beleolvasó itt.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .