Végtelenségig álmodozhatunk

Megjelent Bazzi új albuma

A listavezető, többplatinás popjelenség, Bazzi megérkezett harmadik szólólemezével, ami az ’Infinite Dream’ címet viseli előrevetítve azt a végtelen élményt, amit a korong meghallgatásával átélhetünk. A kiadvány a dalszerző/előadó „Heaven” című megérintő dalának hivatalos videoklipjével együtt debütál.

„Mindenki számára van valami ezen az albumon” – osztotta meg Bazzi. „Ez egy széles háló, mert olyan sokféle dologhoz nyúltam hozzá. Egyre inkább önmagam vagyok. Minden nap változok. Folyamatosan arra fókuszálok, hogy megfelelő döntéseket hozzak a kapcsolataimban, és jó ötletekkel rukkoljak elő. Azt hiszem, a művészeteimen keresztül láthattok engem is. Alig várom, hogy mindenkinek megmutassam, mire készülök.”

Az ’Infinite Dream’ 19 káprázatos új felvételt gyűjtött össze, köztük az „Only Fan (feat. Cordae)” és a „dlma </3 (feat. LANY)”. Az albumon a közelmúltban bemutatott trackek és rajongók kedvencei is szerepelnek, mint a „Heaven”, a „Will It Ever Feel The Same?”, az „I Like That” (jelenleg az Amazon sikersorozatában, a The Summer I Turned Prettyben főcímdala), a „Young & Alive”, és az erőteljes himnusz, a „Miss America”, amelyhez hivatalos klip is társul, Palvin Barbi és Yovanna Ventura szupermodellekkel és Dylan Sprouse színész kíséretében.

„A „Heaven” egy lebegő, mennyei pophimnusz, amely tökéletesen illeszkedik Bazzi diszkográfiájának többi részéhez. A lecsupaszított produkcióval a „Heaven” kiemeli Bazzi lenyűgöző hangterjedelmét” – így vélekedett a V Magazine a zene hallatán, amit ezúttal videóklip kíséretében is meghallgathatunk.

Nézd meg itt a „Heaven”-t, amely 18 órakor, a premier pillanatában: https://www.youtube.com/watch?v=XYSBPdlkb1A&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=1

Az album teljes hosszában elérhető az alábbi linken: https://www.youtube.com/watch?v=jz8XTu66BWk&list=OLAK5uy_kOBrhULrfP0-T6IP4mULE6ex0NVegr4Do