Válogatott lányok mutatták be a szurkolói kollekciót

Drukkoljon szurkolói mezben az kosárlabda EB-n! 

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) megálmodta, a trendi street ruháiról és kiegészítőiről híres BP Shop pedig megalkotta: az augusztus 31-én kezdődő férfi kosárlabda EB-n már ezekben a szurkolói mezekben drukkolhat a magyar csapatnak.

A prémium kollekciót pár nappal ezelőtt három kosaras lány mutatta be a nagyközönségnek: Dubei Debóra, Simon Zsófia és Raksányi Krisztina a Klauzál téri kosárpályán próbálták ki a szurkolói mezeket egy fotózás erejéig. Az MKOSZ projektje a kosárlabdasport népszerűsítésének fontosságára, az MKOSZ 75 éves történetére igyekszik felhívni a figyelmet.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége a fiatalok körében népszerű BP Shoppal együttműködve valósította meg a tervezést, a gyártást és a fotózást, a női kosárlabdás hölgyek pedig örömmel vállalták a nem mindennapi projektben való részvételt – ebben a szezonban immár másodszorra, hiszen korábban naptárfotózáson vettek részt a válogatott csapat tagjai. Ekkor a „Mellettem az utódom” projekt keretében közös naptár készült a válogatott lányokkal és az utánpótlás generációval.

A szurkolói mezek atléta és rövidujjú változatban is kaphatók – a lányok a fotózáson elmondták: nekik az atléta a személyes kedvencük. A teljes kollekció a BP Shop összes üzletében és a webáruházában is megvásárolható.

A BP Shop egyik alapítója, Jakab Péter elárulta, az együttműködésnek lesz még folytatása: a részletek a férfi kosárlabda EB után derülnek ki.