Válaszd ki a legjobb hálózati switch-et 24*7 CCTV felügyeleti rendszerhez

Ma a CCTV kamerákat széles körben használják. Az iskolákban, szállodákban, vállalkozásokban vagy olyan helyiségekben használják a kamera rendszert, ahol nagy területet kell ellenőrizni. Nyilvánvaló, hogy a CCTV alkalmazásának számos előnye van, különösen a bűncselekmények csökkentése és a munkavállalók védelme. A CCTV kamerák használata az utcákon, állomásokon, boltokban és egyéb nyilvános helyeken az utóbbi években rohamosan megnőtt. A statisztikák azt mutatják, hogy a CCTV felügyeleti rendszerek a leghatékonyabbak például a parkolók megfigyelésében. A bűncselekmények megelőzése mellett a CCTV kamerák más olyan funkciókat is tartalmaznak, amelyek előnyösek lehetnek, például hasznos bizonyítékként szolgálhatnak bírósági perekben.

A CCTV kamerák nem csak rögzítik a bűncselekményt, de a rendszerek miatt a bűnöző kétszer is meggondolja, mielőtt jogsértést követ el. A bűncselekmények gyors ütemű növekedésével kapcsolatban nagyon fontos, hogy átlássuk az elérhető biztonsági lehetőségeket és kiválasszuk a legmegfelelőbbet, illetve ami még fontosabb, hogy megtaláljuk a legjobb hálózati switch-et hozzá, amely megfelelő alapot képez a CCTV felügyeleti rendszerhez.

A Tenda az egyik legjobb hálózati switch-et kínálja, amelyet kifejezetten CCTV felügyeletre fejlesztettek ki. A TEG1016D egy 16 portos switch (10/100/1000 Mbps auto-negotiation RJ45 porttal), amely akár 2000 Mbps teljes full duplex átviteli sebességet biztosít a nagy fájlok valós időben történő streameléséhez. Nem kell aggódnunk az időjárási körülményektől, mivel a Tenda hálózati switch-einek professzionális integrált védelmi áramköre van, amely lehetővé teszi mind a 16 port számára, hogy 6 kV-os villámvédelmet biztosítson, így hatékonyan csökkentve a portok bármely lehetséges meghibásodását villámcsapás esetén. A beépített tápegység fokozott villámvédelme révén mindig biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen elviseli az akár 6 kV-os villámcsapást is, ami háromszor nagyobb védelmet nyújt, mint bármely más hagyományos switch.

A CCTV felügyeleti rendszer felbecsülhetetlen része az üzleti objektumoknak. Ha az objektumok biztonsága kiemelten fontos, akkor a Tenda hálózati switch-e a megfelelő megoldás.