Valami gonosz jön… Új LEGO® Wicked készletek jelennek meg idén ősszel

A LEGO Group és a Universal Products & Experiences 4 új LEGO® Wicked készletet hoz életre, mini babákkal, 2024. október 1-jén!

csatornáinkon!
Hallgass ránk!

A „népszerű” zenei jelenség, a Wicked egy kétrészes, gravitációt meghazudtoló filmes eseménnyé válik: az első film november 27-én érkezik a mozikba, a második pedig 2025 őszén. A LEGO Group négy készletet mutat be, amelyeket az első film ihletett. lehetővé teszi a rajongók számára, hogy mélyebben ássanak bele néhány legikonikusabb jelenetbe közvetlenül az Ózból, és fedezzék fel a következő film fő témáit, karaktereit és dalait.

A Wicked, Óz boszorkányainak elmondhatatlan története, a főszerepben az Emmy-, Grammy- és Tony-díjas Cynthia Erivo (Harriet, Broadway’sThe Color Purple) alakítja Elphabát, egy dacos társadalmi számkivetettt, aki még nem fedezte fel valódi erejét, és Grammy-díjas. A többszörös platinalemezes művész és globális szupersztár Ariana Grande (Hairspray Live!, Don’t Look Up), mint Glinda, egy népszerű fiatal nő, akit a kiváltságok és ambíciók aranyoznak be, aki még nem fedezte fel igazi szívét.

„A Wicked története hihetetlen élményt nyújt a családok számára, így a készülő film által ihletett LEGO készleteket alkotó csapatnak lenni, és az univerzumot életre kelteni, rendkívül izgalmas.” – mondja Raquel Ojeda Gregorio, a LEGO Group Wicked Design vezetője. „A Wicked a legvarázslatosabb helyszínekkel és karakterekkel rendelkezik, és ezt a LEGO kockákkal való újrateremtése egy Ózban készült gyufa. Alig várom, hogy a rajongók láthassák ezeket a színes szetteket, és remélem, hogy élvezni fogják, hogy felszabadítsák képzelőerejüket, alkothassanak és elmondhassák saját, gonosz ihletésű történeteiket.”

Kövesd figyelemmel a LEGO Wicked készletek teljes bemutatását még ebben az évben, és 2024. október 1-jétől a rajongókhoz is eljutnak a www.LEGO.com/Wicked oldalon.