Vágó Piros Rém lett

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Az Álomutazó című mesemusical jelmezeibe bújtak a 103.9 Sláger FM reggeli műsorának vezetői: Vágó Piros a rémálmok szakértője, Abaházi Csaba pedig egy mestersége intelligencia, Nagyokos bőrébe bújt, miközben a Nagyokost karácsony és újévkor a színpadon alakító Hajdu Steve és az előadás producere, Illés Gabriella volt a vendégük.

Az év végén érkező szuperprodukció, az Álomutazó jelmezeit öltötték magukra a Sláger Reggel műsorvezetői. Vágó Piros Rém ruháját vette fel, aki a darabban könyörtelenül szembesíti az embert a rémálmaival, de csak azért, hogy le tudjuk győzni őket. Ezúttal Hajdu Steve-et faggatta – mások mellett – a legrosszabb álmairól. A méltán népszerű színészről kiderült, hogy rét lesz olykor álmában “Attól félek, hogy rétté változom, amiből torma nő és azt valaki lerágicsálja” – mesélte Steve rémálmáról nevetve. Persze az is lehet, hogy csak a stúdióban találta ki az egészet…

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .