V4 Karnevál is volt a Várkertnél

FIGYELEM az album címkép Polinszky Tibor agyszüleménye a beharangozás alapján! EZ NEM A VALÓSÁG, hanem egy virtuális látvány a Adobe Photoshop segítségével! Nem így kellett volna???

A Visegrádi Négyek 1991-es megalakulása a közös múltra, értékekre, érdekekre, valamint a kölcsönös bizalomra alapozva épült. Ennek szellemében a 2017-18-as magyar elnökséghez kapcsolódva és az alapítás évfordulójáról megemlékezve születésnapi karnevált tartottak Budapesten, a Várkert Bazárnál. A fényfestéssel és a tűzijátékkal, melyek látványterülete a pesti oldalon a Dunakorzó, a budai oldalon pedig a Várkert rakpart. (Forrás: Facebook)

Mit tesz ilyenkor az építész fotós? Kimegy a javasolt pesti Dumakorzóra, ahol magas kerítések, villamos felső-vezetékek, kivilágított vacsora hajók stb. között igyekszik “elképzelése” szerinti ideális helyre felállni, hogy egyedi képei lehessenek. – Aztán csodálkozik, mit keres az a sok kék színű “okos” reflektor a néző és a látvány között? – Aztán jött a fényfestés! No comment. – És szerepet kapnak az “okos” reflektorok! — Ugye szép?? – Puff, puff de hol is a tűzijáték hát a Lánchídon! — Ügyes!

Mindezért lezárásra került: Budán: Budai alsó-rakpart Műegyetemtől – Halász utcáig, Alagút, Lánchíd, Apród utca, Ybl Miklós tér , Lánchíd utca. Pesten: Az alsó rakpart Jászai Mari tértől – Március 15. térig, Belgrád rakpart (Eötvös tér – Március 15. tér között), Apáczai Csere János utca.