Ünneprontó haverok

Örül annak bárki, ha gyönyörűen megszervezett esküvőjére beront néhány jókedvű haver, mert fogócskáznak, és a vendégek között próbálnak elbújni a fogó elől? A legtöbbször valószínűleg nem, de a múlt vasárnap, amikor Miamiban a vőlegény tanújának beszéde közepén berontott egy az alkalomhoz egyáltalán nem öltözött figura, kiragadta a mikrofont a meghatott szónok kezéből, és lihegve búvóhelyet kért, senki sem haragudott. Sőt. Az ünnepélyes hangulatot ugyanis Jeremy Renner rontotta el, és a nyomában Ed Helms, Jon Hamm és Jake Johnson szaladt.

A színészek éppen a Haverok harca (Tag, hazai bemutató: július 5.) című filmjüket mutatták be miami újságíróknak, és ha már ott voltak, a gyakorlatban is szemléltették, hogy miről szól a filmjük: felnőttek által vívott, minden eszközt gátlástalanul megengedő fogócskáról…

Az ifjú Mr. és Mrs. Thompson nem haragudott a lagzijuk felforgatásáért, sőt, nagyon sok szelfi készült, Jake Johnson még azt is hozzá tette egy megosztott kép alatt: „kösz a potyapiát!”

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .