Újdonságok a Partvonal Könyvkiadótól

Jamie Kyle McGillian
Pénzguruk kézikönyve

Keress, spórolj, költs és fektess be okosan!

Jamie Kyle McGillian: Pénzguruk kézikönyvePénzügyek? Tinédzserkorban?

Igen, a pénzügyi érzék fejleszthető, és érdemes már tizenéves korban elkezdeni foglalkozni a témával. Ez a szórakoztató és végtelenül hasznos kisokos sokat segíthet neked abban, hogyan kezeld a zsebpénzedet, mire figyelj vásárláskor, mire érdemes gyűjteni és milyen befektetések közül választhatsz már fiatalon is. Számos érdekességet is megtudhatsz például a pénz eredetéről, a bitcoinról, a pénzügyi válságról vagy az adathalászás jelenségéről is.

Egy kis ízelítő a tartalomból:
Van érzéked a pénzügyekhez? Teszteld magad!
Mire megy el az összes pénzed?
Szükséglet és vágy megkülönböztetése
Zsebpénz, avagy a nagybetűs Zsé
Azt mondtad, költségvetés?
Pácban a pénzzel
Bankolj!
Befektetési gyorstalpaló
Az adakozás szépsége
Tudatosan döntesz? Teszteld magad!

Megjelent: 2017. október 3.
Oldalszám: 72 oldal
Méret: 153 x 228 mm
Kötés: Kartonált
Ár: 2990 Ft
Kedvezményes ár: 2392 Ft
ISBN: 978 615 57 8300 5

Megvásárolható itt.

Beleolvasó itt.

Steve Biddulph
Lányos szülők kézikönyve

10 dolog, amire a lányoknak szükségük van, hogy erős és szabad nővé érjenek

Steve Biddulph: Lányos szülők kézikönyve

EZ NEM CSAK EGY KÖNYV.
EZ VALÓDI HADÜZENET.

Steve Biddulph a milliós példányszámban elkelt Hogyan neveljük a lányokat? című sikerkönyv írója. Gyakorló pszichológus, aki frissen megjelent, interaktív könyvével az új nemzedék szüleihez szól – anyukákhoz és apukákhoz egyaránt.

A kérdésekkel és tesztekkel teletűzdelt kézikönyv segítségével a szülők jobban megismerhetik a lányukhoz fűződő kapcsolatukat, a csecsemőkortól egészen a tinédzserkor végéig. A könyv kérdéseit átgondolva a szülők nemcsak családjuk dinamikáját és lányuk egyéniségét érthetik meg jobban, hanem azt is megtudhatják, hogyan tudnak gyermeküknek valós segítséget nyújtani a mai kor nehézségei közepette.

A több száz szülővel, „terepen” tesztelt könyv hatása sokrétű: erős érzelmek, váratlan ráeszmélések és sorsfordító döntések várják a vállalkozó szellemű szülőket.

Itt az ideje cselekedni – itt az ideje visszaszerezni a boldog gyermekkort a modern kor lányai számára!

Tervezett megjelenés: 2017. október 12.
Oldalszám: 200 oldal
Méret: 188 x 245 mm
Kötés: Kartonált
Ár: 3690 Ft
Kedvezményes ár: 2952 Ft
ISBN: 978 615 57 8302 9

Előrendelhető itt.

Beleolvasó itt.

Utánnyomás

Tom Clancy
Krízis

Jamie Kyle McGillian: Pénzguruk kézikönyve

Az új Jack Ryan-regény főhőseinek ezúttal az orosz politikai erők alattomos támadásaival kell szembenézniük. Harminc évvel ezelőtt Jack Ryan CIA-elemzőként dolgozik: egy svájci bank gyanús ügyeit felfedező titkos ügynök halála ügyében nyomoz. Kitartó erőfeszítései nyomán pénzügyi visszaéléseket leplez le, és felfedi egy Zenit kódnevű – állítólagos KGB-bérgyilkos – működését. A saját életét is kockáztatja, hogy elkapja a férfit, akinek nyoma vész. Az ügy idővel feledésbe merül…

Napjainkban Jack Ryan az USA elnöke. A politikus jó barátja polóniummérgezés áldozata lesz. A nyomok Oroszországba vezetnek, ahol egy befolyásos, új politikai vezető, a titokzatos Valerij Vologyin került a zűrzavaros időket élő ország elnöki székébe. Üstökösszerű felemelkedését múltban gyökerező, sötét tikok és árulások homálya fedi. Az egyszemélyes birodalom kiépítése érdekében Vologyin nem válogat az eszközökben, így a világ újra retteghet a félelmetes, orosz medvétől.

Ifjabb Jack Ryan – a Campus titkos felderítőcsapata segítségével – egy több évtizedes, nemzetközi konfliktus mélyére ássa magát, hogy befejezze a nyomozást, amit az apja elkezdett. Társaival a színfalak mögött veszik fel a harcot a könyörtelen ellenséggel. Eközben Amerika politikai és katonai vezetői kétségbeesett küzdelmet folytatnak, hogy megfékezzék az orosz agressziót. A krízis elkerülhetetlennek tűnik…

Megjelent: 2017. október 2.
Oldalszám: 720 oldal
Méret: 153 x 228 mm
Kötés: Kartonált
Ár: 3990 Ft
Kedvezményes ár: 3192 Ft
ISBN: 978 615 52 8391 8
Megvásárolható itt.