Újabb területen erősít az egyik hazai távfelügyeleti szolgáltató, és lett az egyik legnagyobb a Dunakanyarban


Jelentős akvizícióval bővít az Elektronika Vonala Távfelügyelete

Gazdát cserélt a Duplex Magyarország Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. nagymarosi és rétsági távfelügyeleti üzletága. A Nagymaros és Rétság vonzáskörzetében 2009 óta működő cég ügyfeleit az Elektronika Vonala Távfelügyelete vásárolta meg. Az akvizícióval így ők lettek a Dunakanyari régió egyik legnagyobb biztonsági szolgáltatója.

A Dunakanyar régióban eddig is elérhető volt az Elektronika Vonala Távfelügyeleti szolgáltatása már több éve. 2022.12.01-től a Duplex Magyarország Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft ezen régióban található ügyfeleinek a távfelügyeleti és kivonuló járőrszolgálatát innentől ők látják el. Az akvizíciót követően az Elektronika Vonala Távfelügyelete már összességében több mint 8000 ügyfélnek szolgáltat kivonuló járőrszolgáltatást, melyet változatlan jogi formájában 2007-óta biztosít ügyfeleinek.

Az ügyfelek esetleges javítási és karbantartási feladatait az eddig is megszokott szerelőkkel továbbra is biztosítja a Duplex Kft, mivel kiemelkedően több évtizede jelen vannak ezen régióban.

“A Duplex két régiójában található ügyfelek akvizíciója egy jelentős lépés a cégcsoportunk bővítése szempontjából. A tranzakció kapcsán számos új háztartást és céget köszönthetünk ügyfeleink között, akiknek távfelügyeleti és egyéb biztonságtechnikai szolgáltatásokat biztosítunk. Nekik egy egyszerű szerződésmódosító nyilatkozatot kell visszaküldeniük részünkre postai vagy elektronikus úton, egyéb teendőjük nincsen. Az átállás technikailag teljesen zökkenőmentes” – mondta Csalami János, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem alapítója.

Annak érdekében, hogy a továbbiakban még magasabb minőségben és színvonalon tudja ellátni az Elektronika Vonala a kivonuló járőrszolgáltatását, a dunakanyari régióban decembertől munkába állítottak egy új terepjáró kivonuló gépjárművet, amellyel biztosított a hegyvidéki terepviszonyok között minden évszakban, így kiemelten télen is a gyors kiérkezés egy esetleges riasztásjelzés esetén. A váci régióban emellett négy különálló járőrautót üzemeltet a cég, így riasztás esetén akár több járőrautó is indítható egy időben. Az esetek többségében perceken belül a helyszínre érkeznek.

“A következő mérföldkő 2023 február lesz vállalkozásunk életében, amikor járőr kollégáink mind a 11 területünkön átveszik a Toyota Kovács autókereskedéstől az új távfelügyeleti járőr autóikat. Reméljük ezen beruházásunkkal is emelni tudunk a távfelügyeleti szolgáltatásunk színvonalán” – tette hozzá Csalami János, majd megjegyezte: az akvizícóval munkahelyeket is teremtenek a Dunakanyar régióban, jelenleg is több nyitott pozícióra keresnek új kollégákat.